discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
alex87nfs
- utilizator constant

Razvan V. scrie:alex87nfs scrie:gunoaiele alea nu erau acolo acum 2-3 sapt,au venit cu ploile alea ce au fost..au venit de toate:peturi,crengi,table de mici etc semn ca cineva la munte a petrecut si nu a strans dupa el de pe malu muresului..oricum o sa dispara cat de curand de acolo ca vin tiganii cu carutele si iau tot

)
S-o limpezit muresu sau mi se pare mie?
TI SE PARE NUMA:))DIN MARO CUM ERA ACU CATEVA ZILE ACU E GRI MURESU..NICI NU STIU CUM O VAZUT AVATU VOBLERU,IMI SI ERA RUSINE CA IES LA SPINNING PE ASA APA

SI AZI AM FOST TOATA ZIUA DAR FARA REZULTATE,NU SE VEDE NALUCA LA 20 DE CM DE SUPRAFATA APEI,NICI NU MAI IES MAINE PE ASA APA MAI BINE DAU LA MREANA SAU SOMN CU RAMA:lol1:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
-
Razvan V.
- veteran

alex87nfs scrie:Razvan V. scrie:alex87nfs scrie:gunoaiele alea nu erau acolo acum 2-3 sapt,au venit cu ploile alea ce au fost..au venit de toate:peturi,crengi,table de mici etc semn ca cineva la munte a petrecut si nu a strans dupa el de pe malu muresului..oricum o sa dispara cat de curand de acolo ca vin tiganii cu carutele si iau tot

)
S-o limpezit muresu sau mi se pare mie?
TI SE PARE NUMA:))DIN MARO CUM ERA ACU CATEVA ZILE ACU E GRI MURESU..NICI NU STIU CUM O VAZUT AVATU VOBLERU,IMI SI ERA RUSINE CA IES LA SPINNING PE ASA APA

SI AZI AM FOST TOATA ZIUA DAR FARA REZULTATE,NU SE VEDE NALUCA LA 20 DE CM DE SUPRAFATA APEI,NICI NU MAI IES MAINE PE ASA APA MAI BINE DAU LA MREANA SAU SOMN CU RAMA:lol1:
M-am speriat ca ii bun de pescuit

)
-
spiridusul
- veteran

Astazi comportament total schimbat fata de ieri. Mult mai putine prezentari, doar 6 la numar, insa toate xemplare mari. Am reusit sa scot pe mal si sa filmez o stiuca de 90 de cm. Singura astazi din partea mea. Prietenii de pescuit au scos alte 4 bucati, toate sarite de 70 de cm, cea mai mare 85 cm.
Poze maine. Si can o sa ie gata poate si un filmulet.
-
S.G. DRILL
- veteran

spiridusul scrie:Astazi comportament total schimbat fata de ieri. Mult mai putine prezentari, doar 6 la numar, insa toate xemplare mari. Am reusit sa scot pe mal si sa filmez o stiuca de 90 de cm. Singura astazi din partea mea. Prietenii de pescuit au scos alte 4 bucati, toate sarite de 70 de cm, cea mai mare 85 cm.
spiridusule , cu ce am gresit noi sa ne amagesti cu pozele
azi suntem in 19 nu in 17(ai promis poze pe data de 17)
cu filmuletul mai putem astepta

-
D_ali
- veteran

S.G. DRILL scrie:spiridusul scrie:Astazi comportament total schimbat fata de ieri. Mult mai putine prezentari, doar 6 la numar, insa toate xemplare mari. Am reusit sa scot pe mal si sa filmez o stiuca de 90 de cm. Singura astazi din partea mea. Prietenii de pescuit au scos alte 4 bucati, toate sarite de 70 de cm, cea mai mare 85 cm.
spiridusule , cu ce am gresit noi sa ne amagesti cu pozele
azi suntem in 19 nu in 17(ai promis poze pe data de 17)
cu filmuletul mai putem astepta

Le-a pus in galeria personala...Au fost la vedere.

-
D_ali
- veteran

Eu zic ca s-a rezolvat...

-
S.G. DRILL
- veteran

si acum cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva
azi am mers la pescuit de la 17 juma pana la 22
gherla totala
cred ca ma voi apuca de pescuit obleti si asa sunt cu milioanele
bonus , am transpirat cat pentru 100 saune(cred ca am slabit cateva kg.)

-
spiridusul
- veteran

Pozele sunt in galeria mea puse, in plus in galeria lui D'ali poze de la aceasi partida. Filmuletul inca nu mi-a ajuns, cand ajunge o sa vad pe unde il postez.
-
TAVY
- junior

A mers bine bibanul la twistere ,o partida frumoasa ca si sambata.
totul pentru ape si pesti