Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Doi carasi frumosi la guma(regulamentar), un pui de crap tot la guma, de dorsala, cateva marle, si de spate si regulamentar la guma si la un rapala jointed (asta nu il mai gasesc
) si un somotel de vreo 4 karate pe guma( atac, rateu, apoi din nou atac, pe aceeasi recuperare, si agatatura de spate
) )
Dupa statistici as putea spune ca pescuiesc la grebla
)
Atacuri foarte anemice. Multe urmariri vizibile la apa mica, nefinalizate. Somotelu era plin de noroi in gura
Oare isi sapa culcusul?

Dupa statistici as putea spune ca pescuiesc la grebla

Atacuri foarte anemice. Multe urmariri vizibile la apa mica, nefinalizate. Somotelu era plin de noroi in gura

Capturile cele mai serioase nu mi'au provocat atata bucurie ca si bibanii prinsi ieri la copca. Am asteptat vreo doua luni sa inghete apa si abia acum s'au format vreo 6-7 cm de gheata. Si aceasta doar in anumite locuri ca in rest nu are nici 4-5 cm. Si ca tacamul sa fie intreg, un strat de zapada de 10 cm mascheaza totul. De aceea satisfactia este si mai mare.Bibanul, salvatorul unui sezon fara activitate.
Re: Astazi ati prins?
Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea eschipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural...
Ce vrea sa zica???
Ce vrea sa zica???
.... IN PERIOADA RESPECTIVA ELIBERAREA STIUCII ESTE OBLIGATORIE !!! adica C&R obligatoriu !mihali scrie:Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea eschipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural...
Ce vrea sa zica???

...echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural.kzoli scrie: .... IN PERIOADA RESPECTIVA ELIBERAREA STIUCII ESTE OBLIGATORIE !!! adica C&R obligatoriu !
Si eu care gandeam ca e vorba de eliberarea echipamentelor si a momelilor artificiale

-
- veteran
azi am fost prima data la pescuit pe anul acesta!!! 3 ore.
spre rusinea mea am prins numai un avatel de 700-800 gr pe care l-am eliberat, eliberarea a fost filmata
astept carcotasii
spre rusinea mea am prins numai un avatel de 700-800 gr pe care l-am eliberat, eliberarea a fost filmata

astept carcotasii

intradevar mare rusine sa eliberezi un avatel ...
Btw , a inceput cleanul sa patruleze sub maluri.... e inca moale si amortit, dar umbla. Si se ridica

Btw , a inceput cleanul sa patruleze sub maluri.... e inca moale si amortit, dar umbla. Si se ridica

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
rusinea nu a fost sa eliberez avatelul , rusinea a fost ca nu am prins un avat adevaratMuskMd scrie:intradevar mare rusine sa eliberezi un avatel ...![]()

te rog sa citesti printre randuri de acum inainte