Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Noi 2011, 08:40

Pana mai ajung eu la Annecy prinde Sylvain tot pestele. :wink:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 11 Dec 2011, 21:21

1 rapala x rap jointed, 2 salmo slider de 7cm si vo 3 gume(pe care le-am lasat ulterior) cu strunele aferente
asta am prins azi din niste pomi de pe malul vecin 8)

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 11 Dec 2011, 21:37

Doi carasi frumosi la guma(regulamentar), un pui de crap tot la guma, de dorsala, cateva marle, si de spate si regulamentar la guma si la un rapala jointed (asta nu il mai gasesc :roll: ) si un somotel de vreo 4 karate pe guma( atac, rateu, apoi din nou atac, pe aceeasi recuperare, si agatatura de spate :)) )
Dupa statistici as putea spune ca pescuiesc la grebla :))
Atacuri foarte anemice. Multe urmariri vizibile la apa mica, nefinalizate. Somotelu era plin de noroi in gura :roll: Oare isi sapa culcusul?

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 20 Ian 2012, 09:11

Capturile cele mai serioase nu mi'au provocat atata bucurie ca si bibanii prinsi ieri la copca. Am asteptat vreo doua luni sa inghete apa si abia acum s'au format vreo 6-7 cm de gheata. Si aceasta doar in anumite locuri ca in rest nu are nici 4-5 cm. Si ca tacamul sa fie intreg, un strat de zapada de 10 cm mascheaza totul. De aceea satisfactia este si mai mare.Bibanul, salvatorul unui sezon fara activitate.

mihali
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de mihali » 21 Mar 2012, 10:08

Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea eschipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural...
Ce vrea sa zica???

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Mar 2012, 10:15

mihali scrie:Art . 5 (1) a) .......in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea eschipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural...
Ce vrea sa zica???
.... IN PERIOADA RESPECTIVA ELIBERAREA STIUCII ESTE OBLIGATORIE !!! adica C&R obligatoriu ! :respekt:

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 21 Mar 2012, 10:21

kzoli scrie: .... IN PERIOADA RESPECTIVA ELIBERAREA STIUCII ESTE OBLIGATORIE !!! adica C&R obligatoriu ! :respekt:
...echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural.
Si eu care gandeam ca e vorba de eliberarea echipamentelor si a momelilor artificiale :mrgreen: :lol1:

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 21 Mar 2012, 21:23

azi am fost prima data la pescuit pe anul acesta!!! 3 ore.
spre rusinea mea am prins numai un avatel de 700-800 gr pe care l-am eliberat, eliberarea a fost filmata :mrgreen:
astept carcotasii :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Mar 2012, 22:13

intradevar mare rusine sa eliberezi un avatel ... :twisted:

Btw , a inceput cleanul sa patruleze sub maluri.... e inca moale si amortit, dar umbla. Si se ridica :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 21 Mar 2012, 22:21

MuskMd scrie:intradevar mare rusine sa eliberezi un avatel ... :twisted:

Btw , a inceput cleanul sa patruleze sub maluri.... e inca moale si amortit, dar umbla. Si se ridica :twisted:
rusinea nu a fost sa eliberez avatelul , rusinea a fost ca nu am prins un avat adevarat :respekt:
te rog sa citesti printre randuri de acum inainte :respekt: :respekt: :respekt:

Scrie răspuns