Zilele astea vad ca e randul tau sa fi fericit,bucura-te de ele,le meriti
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Asa-i Ilie, mersi, saptamana asta am luat cateva marlite, ( 3-400 gr), dar de fiecare ma bucuram de zici ca am prins te miri ce  

La stiuca de azi a fost spectacol, a luat zara in gura, salt deasupra apei cam un metru, totul s-a petrecut intr-o secunda

Nici n-am avut timp sa vad ce se intampla ca m-am si trezit cu batu' incovoiat...

La stiuca de azi a fost spectacol, a luat zara in gura, salt deasupra apei cam un metru, totul s-a petrecut intr-o secunda
Nici n-am avut timp sa vad ce se intampla ca m-am si trezit cu batu' incovoiat...
Mersi, echipamentul e urm:keymaker scrie: felicitari pentru capturi....ne spuneti si noua ce echipament aveti in poza cu somnul?
- lanseta Dragon Guide Select Executor 2,45 m 7-28 gr ( act. extrafast)
- mulineta Shimano Stradic 2500 FI.
- fir textil Spiderwire Ultracast Ultimate braid 0,14 mm
Echipamentul se vrea a fi pentru salau in primul rand, ptr ape curgatoare, dar vad ca a facut fata cu brio si altor "musafiri'
Chiar radea colegul cu care am fost, dupa drilul cu somnul mi-a spus; " O fi fost batul tau extrafast, dar dupa drilul asta cred ca a devenit moderat-fast"
@sorinB
Bravo! Frumos somnul!
Eu am prins ieri seara ,pe retina
 , un ...fusar! Datorita apei cristal in Mures ,l-am zarit si "studiat" cateva minute ...Nu era mare ,dar era fusar ,un peste destul de rar la Aiud ,cum si povesteam pe aici pe un topic. 

Bravo! Frumos somnul!
Eu am prins ieri seara ,pe retina
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
						- 
				ticairlandezu
 - veteran

Azi am iesit si eu....ca nu mai aveam ce pune in tigaieZamfi scrie:@sorinB
Bravo! Frumos somnul!
Eu am prins ieri seara ,pe retina, un ...fusar! Datorita apei cristal in Mures ,l-am zarit si "studiat" cateva minute ...Nu era mare ,dar era fusar ,un peste destul de rar la Aiud ,cum si povesteam pe aici pe un topic.

Te mananca pielea Tica...ticairlandezu scrie:Azi am iesit si eu....ca nu mai aveam ce pune in tigaieZamfi scrie:@sorinB
Bravo! Frumos somnul!
Eu am prins ieri seara ,pe retina, un ...fusar! Datorita apei cristal in Mures ,l-am zarit si "studiat" cateva minute ...Nu era mare ,dar era fusar ,un peste destul de rar la Aiud ,cum si povesteam pe aici pe un topic.
![]()
Da' oare la asta gasesti tigaie?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
						Da mai tica ai lasat Cupa apulum ...sau te-ai reprofilat pe spinn??

Zamfi fain peste de incaput in tigai putin probabil ...daaaa asta oare intra

http://imageshack.us/photo/my-images/36/dsc00387sr.jpg/

Zamfi fain peste de incaput in tigai putin probabil ...daaaa asta oare intra
http://imageshack.us/photo/my-images/36/dsc00387sr.jpg/