Who's talking......crysst scrie:mare vorba nemerniculeNemernic scrie: sunt nimeni
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: din lac in chiuveta

...the GARBAGEAdriann scrie:Who's talking......crysst scrie:mare vorba nemerniculeNemernic scrie: sunt nimeni

- Defined_Art
- utilizator nou
Trist
Am fost ieri la Budeasa... La un gratar mai mult, si am incercat sa dau si la peste .... Erau vre-o 30 de pescari, barajul dat drumu putin, apa tulbure. Am incercat rama, viermi, twister, vobler, lacusta ... SI NIMIC !
... O singura trasatura, si 0 capturi... Ideea e ca nici ceilalti pescari nu prea prindeau nimic. Dar pestii sareau pe deasupra apei intro veselie...

exact.am fost pe Olt sambata,duminica si putin luni.am prins la musca cativa obleti(4) si multi scapati si la stationar(3).Cred ca a inceput sa dea rapitorul in ei vedeam in larg multe atacuri(credeam ca mergem la munte la pastrav si aveam la mine o lanseta 1.80 si cea de musca).Totusi 7 obleti pe Olt,3 zile...i-am prins dimineata,la pranz toti spuneau ca nu trage niciun peste(si asa a si fost) iar seara incepeau atacurile de rapitori si nu mai prindeam nimic.Am scapat in schimb ceva,nu stiu ce (prima oara pe Olt
) mi-a indreptat acul de sabioara dupa ce l-am tinut vreo 4-5 secunde.

Ba, prostu' copiilor.....cum nu te mai bag in seama....cum iti dai in petec .... Hai, zii sincer....te-ai indragostit de mine ? Nu ...pe bune acum ....sa-ti trimit 4 garoafe ?!crysst scrie:mare vorba nemerniculeNemernic scrie: sunt nimeni
p.s.: din cate citesc pe la Arena .......semeni din ce in ce mai mult cu Gerula, zau asa.....Parca si ala se rupea'n basini pe burta goala cu pistoale, arme, etc. ........tot un fel de braconier era si ala....; ba mai mult.....tu chiar insisti in prostia ta, nene....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
poponare.....ai prins glas....??????old_radu scrie:...the GARBAGEAdriann scrie:Who's talking......crysst scrie: mare vorba nemernicule
ce as mai putea eu replica la postarea ta......ti-am trimis pe pm.....doar 2, 3 zile am nevoie, pe urma ti-o returnez.....aproape in aceiasi stare.Nemernic scrie:Ba, prostu' copiilor.....cum nu te mai bag in seama....cum iti dai in petec .... Hai, zii sincer....te-ai indragostit de mine ? Nu ...pe bune acum ....sa-ti trimit 4 garoafe ?!crysst scrie:mare vorba nemerniculeNemernic scrie: sunt nimeni
p.s.: din cate citesc pe la Arena .......semeni din ce in ce mai mult cu Gerula, zau asa.....Parca si ala se rupea'n basini pe burta goala cu pistoale, arme, etc. ........tot un fel de braconier era si ala....; ba mai mult.....tu chiar insisti in prostia ta, nene....