Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
eu sper sa-ti lase impresie buna mulineta..cel putin mie mi-a lasat !adrian25 scrie:ms ms, lasa vlad ca anul abia a incept, stii doar de cand am lenseta si abia acum am dat-o la apa, eram si eu ca tine, pana mi-am luat inima-n dinti si am plecat singur la peste, asa ca vezi cum faci, astept pozele tale

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
e o mulineta f ok, dar mi-am bagat nasul in ea si merge mai greu ca inainte, tre sa o duc la doctor, daca ai ceva sfaturi, le primesc cu placere, am fost si azi cateva ore in aceleasi locuri dar apa era ceva mai tulbure ca ieri, nu am avut nici un atac 

NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
da, am gresat-o cu vaselina cormoran, mergea greu si parca agata undeva, apoi am aflat cum se aliniaza pinioanele, le-am facut perfect ca in schema, agata mai putin, am curatat toate piesele, le-am uns cu ulei doar, merge mai greu ca la inceput, am desfacut fiecare surubel, piesa, arculet, merge la fel de greu, scuze de off topic si eu, se poate muta sau sterge daca e cazul, ms
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;