Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Depinde ce peste vizezi. Eu pescuiesc in zona Mihailesti (la pietre) si in aval, Darasti, 1 Decembrie.Rar mai sus de baraj pentru ca nu vreau sa-i dau bani lui Lodi. Suntem of topic, daca mai ai intrebari, scrie-mi pe privat.ursula scrie:n-am pescuit niciodata pe Arges...unde-mi recomanzi sa incep?
merci
Azi am pescuit pe Crisul Repede langa baraj.Am reusit sa scot 3 cleni frumosi si am mai scapat vreo 3.Multe atacuri nefinalizate.O partida destul de reusita intru-un interval destul de scurt.Toti pestii au fost eliberati!
P.S: In urma eliberarii pestilor m-am lovit de aceeasi intrebare din partea cetatenilor:DE CE LE DAI DRUMUL?????
P.S: In urma eliberarii pestilor m-am lovit de aceeasi intrebare din partea cetatenilor:DE CE LE DAI DRUMUL?????

Azi am pescuit pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) din barca : foarte foarte multi bibani majoritatea intre 15-25 de cm, vreo 4 in jur de 30 de cm (1 eu, 3 un prieten) si captura zilei unu in jur de 37-38 de cm (pozat si eliberat).
S-au prins si ceva cleni intre 20 si 30 de cm , unul singur peste 30.
S-au prins si ceva cleni intre 20 si 30 de cm , unul singur peste 30.
www.pentrupescuit.ro
la ce i-ai prins?Ariann scrie:Azi am pescuit pe Crisul Repede langa baraj.Am reusit sa scot 3 cleni frumosi si am mai scapat vreo 3.Multe atacuri nefinalizate.O partida destul de reusita intru-un interval destul de scurt.Toti pestii au fost eliberati!
Ariann scrie:Salmo hornet 4 cm culoarea DB
Ideaa e ca orice alt tip de vobler folosesc nu reusesc sa prind.Apa unde pescuiesc are 4-5 m adancime si atacurile le am la 1-1,5 m sub apa.Poate ar fi partidele mult mai reusite daca ar fi liniste si nu ar fi cetatenii la baie.Da na...eu ma multumesc si cu atat.!
Incearca si un Salmo Bullhead de 4 sau chiar de 6 ( am prins clean si cu vobler de 7 ) culoare YD sinking , cel cu barbeta mai mica .
Da,in aceeasi zona.A fost o zi asa ciudata.Am pescuit aproximativ 3 ore.O ora si ceva tot am pescuit nici un tzack macar nu am avut.DUpa aproximativ 2 ore am avut primult atac nefinalizat.A urmat si al doilea tot fara peste.Si la circa 10 minute dupa al 2-lea atac nefinalizat am prins minunatia.Din pacate poze nu am pentru ca telul meu este mai modest si nu pot sa fac poze.Langa mine dadea un destept la lingurita in tot timpul care am pescuit eu si a prins vreo 3 bucati asa la vreao 15 cm-20.Toti ii baga in plasa.Mi-a fost asa de ciuda si mi-a parut rau de clenuti aia.Am fost asa mandru cand am prins minunatia si i-am dat clasa tiranului cu eliberarea lui.Din pacate sunt mai multi cei care retin peste decat cei care elibereaza.