alevini, da
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

@adiwolf
care-i problema de esti asa socat,ca am prins un clenut asa mic(alevin,pt veteranul din tine),sau pt. ca am indraznit sa scriu si eu la acest topic!?nu stiam ca numai cei vechi pe acest forum au voie...tu nu ai patit niciodata sa prinzi asa mici,numai capturi una si una!?
@ANDREI RIGA
imi pare rau,dar sa stii ca eu am fost tare bucuros ca am putut pacali acesti 2 clenuti pe acel mic parau de munte,chiar daca vad ca tie ti-a fost rusine
sa-mi zici ce te rog ce ASA NU,sa nu mai imi intre mici,sau sa nu mai le fac poze,sau...!?
o vai...mai lasati mistourile astea ieftine,fiti mai cumpatati
care-i problema de esti asa socat,ca am prins un clenut asa mic(alevin,pt veteranul din tine),sau pt. ca am indraznit sa scriu si eu la acest topic!?nu stiam ca numai cei vechi pe acest forum au voie...tu nu ai patit niciodata sa prinzi asa mici,numai capturi una si una!?
@ANDREI RIGA
imi pare rau,dar sa stii ca eu am fost tare bucuros ca am putut pacali acesti 2 clenuti pe acel mic parau de munte,chiar daca vad ca tie ti-a fost rusine
sa-mi zici ce te rog ce ASA NU,sa nu mai imi intre mici,sau sa nu mai le fac poze,sau...!?
o vai...mai lasati mistourile astea ieftine,fiti mai cumpatati
Manule,MANUBIBANU scrie:@adiwolf
care-i problema de esti asa socat,ca am prins un clenut asa mic(alevin,pt veteranul din tine),sau pt. ca am indraznit sa scriu si eu la acest topic!?nu stiam ca numai cei vechi pe acest forum au voie...tu nu ai patit niciodata sa prinzi asa mici,numai capturi una si una!?![]()
.............
din punctul meu de vedere poti sa scrii pe forumul asta cat vrei, iar aici nu are importanta vechimea
nu vechimea pe forumuri te face pescar sau te ridica pe scara valorilor.
sigur ca am patit sa prind si pesti mici si inca mi se mai intampla, e drept, destul de rar fiindca incerc sa selectez pe cat posibil.
am invatat ca nu are rost sa pierzi timpul cu niste pesti atat de mici si nesemnificativi din orice punct de vedere, mai bine pierd timpul fara sa vad o captura, dar cu gandul ca as putea sa prind "marea captura"
sincer sa fiu am rabufnit pe tine fiindca am eu un "pitic" la cap care nu imi da pace si ori decate ori vad pe cineva care posteaza astfel de pesti la marimea aia numindu-i cleni, clenuti, etc. ma apuca dracii.
am vazut atatia "pescari" si forumisti care se laudau cu nr mare de capturi la clean de iti venea sa spui ca ai de a face cu adevarati campioni, maestri ai pescuitului, dar nr mare de capturi nu putea sa suplineasca 2 pesti normali.
scuze, daca am jignit cu ceva, insa cu timpul sigur o sa imi dai dreptate.
p,.s. in locatia aia in care ai pescuit, nici nu puteai sa speri la mai mult
- johnnybravo
- Moderator

@adiwolf
dupa cum am scris la prima poza,la o iesire de 1 mai cu familia,dupa mici si gratare am luat undita si am dat cu ea in balta daca tot am adus-o cu mine...
imi cer si eu scuze,poate am exagerat putin
eu am alta conceptie(momentan)in ceea ce priveste spinningul:prefer sa prind si mai mici decat sa pierd timpul fara sa vad o captura,orisicum ii eliberez pe toti fara discutii
numai bine
dupa cum am scris la prima poza,la o iesire de 1 mai cu familia,dupa mici si gratare am luat undita si am dat cu ea in balta daca tot am adus-o cu mine...
eu am alta conceptie(momentan)in ceea ce priveste spinningul:prefer sa prind si mai mici decat sa pierd timpul fara sa vad o captura,orisicum ii eliberez pe toti fara discutii
numai bine
-
Fario_nebunu
- veteran

Hmmm, vad in poze ca ai lanseta Shimano Catana UL, probabil 2,4 m. Esti multumit de ea? Nu e cam moale? Mi as lua si eu una ptr clean si pastrav.MANUBIBANU scrie:@adiwolf
numai bine