super!
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
@ ovidiu
si noi recunoastem ca e un peste frumos, de-te 'ncolo de modestule care este
felicitari si la mai multi !!!
eu ieri, in 3.5 ore de pescuit :
8 stiuci intre 1.5 si 3 kg , 3-4 marle de 500-700 grame, si una bucata cam o data si juma cat salaul lu ovidiu dezagatata dupa cateva minute de dril, cu lumanare si alte chestii socoteli (mai bine nu iesea din apa jigodia, ca daca nu o vedeam nu ma ofticam asa tare ....
) ....
si noi recunoastem ca e un peste frumos, de-te 'ncolo de modestule care este

8 stiuci intre 1.5 si 3 kg , 3-4 marle de 500-700 grame, si una bucata cam o data si juma cat salaul lu ovidiu dezagatata dupa cateva minute de dril, cu lumanare si alte chestii socoteli (mai bine nu iesea din apa jigodia, ca daca nu o vedeam nu ma ofticam asa tare ....

da e tragic cand vezi un dihnnozaure si-l scapi apoi, asa nevazut macar te consolezi...ca "poate nu era asa de mare"toni f scrie:@ ovidiu
si noi recunoastem ca e un peste frumos, de-te 'ncolo de modestule care este![]()
![]()
![]()
8 stiuci intre 1.5 si 3 kg , 3-4 marle de 500-700 grame, si una bucata cam o data si juma cat salaul lu ovidiu dezagatata dupa cateva minute de dril, cu lumanare si alte chestii socoteli (mai bine nu iesea din apa jigodia, ca daca nu o vedeam nu ma ofticam asa tare ....![]()
![]()
) ....

in rest ai facut instructie cu stiucile alea ca popa cu enoriasele

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
@ ovidiu
lasa sefe, ca am avut o toamna slaba rau la capturi ... mai mult in mumu am mers sep oct nov ... 1-2 partide mai intr-un fel si in rest varza rau ....
macar ieri m-am mai distrat si eu .....
8 stiuci, 4 marle, o captura, si inca vreo 10 atacuri cu rateu ( nu trageti , vorbim de stiuca aici
) .... asta inseamna 23 de "prezentari" in 200 si ceva de minute, deci roughly cam una la 10 minute
in sfarsit , nu am vanturat degeaba apa in toamna asta
plus ca am testat niste table, si niste swimbaits, si sunt foarte happy ca am prins cu ele .... stii cum e cu nalucile in care nu ai incredere
asa ca se intinda stiucile alea exact ca enoriasele cand le ia popa la impartasanie, ca asa mi-era dor de o zi cu peste

lasa sefe, ca am avut o toamna slaba rau la capturi ... mai mult in mumu am mers sep oct nov ... 1-2 partide mai intr-un fel si in rest varza rau ....
macar ieri m-am mai distrat si eu .....
8 stiuci, 4 marle, o captura, si inca vreo 10 atacuri cu rateu ( nu trageti , vorbim de stiuca aici

in sfarsit , nu am vanturat degeaba apa in toamna asta

plus ca am testat niste table, si niste swimbaits, si sunt foarte happy ca am prins cu ele .... stii cum e cu nalucile in care nu ai incredere

asa ca se intinda stiucile alea exact ca enoriasele cand le ia popa la impartasanie, ca asa mi-era dor de o zi cu peste

- storm fish
- veteran
Lasa k se duce si la voi gheatza!Si in sud,la noi mai sunt lacuri cu gheatza,dar asta unde am luat cleanul se dezgheata primul!Uite poze cu el! http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=5210