16 salai e tot ce conteaza..Cu Marian si Black Pearl ?johnnybravo scrie:rezultate pe 3 zile:
16 salai, 2 scapati, zeci de tzacuri ratate (kinderi)
9 plumbi
5 carlige din care unul cu tot cu coropisnita pe el
1 ancora
30m fir
1jig+twister personal pierdut cu o zi inainte
pierderi: 5-6 twistere si voblerul "campion" (i s-a spart barbata), al doilea vobler pe care il pierd pana acum in 3 ani de spinningeala serioasa
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Eu sunt incantat de ce am vazut. Si nu e vorba numai de peste si dril.Jedi scrie:http://www.youtube.com/watch?v=iC-LQubSUg4 De ieri..
- johnnybravo
- Moderator

2 voblere ...in 3 ani ...Nu-i rau frate!Ori aveti ape extrem de curateold_radu scrie:...stai prost cu voblerele ?..sau nu dai la voblere ?johnnybravo scrie:...
pierderi:... al doilea vobler pe care il pierd pana acum in 3 ani de spinningeala serioasa
...in 3 ani 2 voblere?...asta-i de... "guinnessworldrecords"...
La mine se intampla putin altfel: dupa ce prind cu un vobler ,la urmatoarea iesire il pierd!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator

- johnnybravo
- Moderator

sensul 2 si 5 mi se aplica doar: http://dexonline.ro/search.php?cuv=bulan
dezamagit?
dezamagit?
...intrebam doar
...interesant este ca majoritatea "sensurilor" sunt in " sensul" celalalt , dar eu fiind un tip de bunacredinta , o sa-ti dau dreptate...
..."dezamagit ?"...doar din cauza ca vremea nu tine cu noi si apele sunt mai tot timpul mari si murdare ...cel putin in zona mea
...in rest , numai bine ..."bulanosule" ( 2 si 5 )...

...interesant este ca majoritatea "sensurilor" sunt in " sensul" celalalt , dar eu fiind un tip de bunacredinta , o sa-ti dau dreptate...
..."dezamagit ?"...doar din cauza ca vremea nu tine cu noi si apele sunt mai tot timpul mari si murdare ...cel putin in zona mea
...in rest , numai bine ..."bulanosule" ( 2 si 5 )...