Valea Vlasiei vs. Caldarusani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

muffintop
junior
junior

Valea Vlasiei vs. Caldarusani

Mesaj de muffintop » 24 Mar 2006, 19:37

stie cineva care e treaba cu baltile astea doua anul asta? merita vreuna in week-end-ul asta? a trecut cineva pe acolo din intamplare? se bate stiuca sau nu? asta e intrebarea....

mii de multumiri :roll:
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 25 Mar 2006, 00:16

Iti recomand Caldarusani,asta numai daca stii ceva locuri,oricum ar fi bine sa le inveti ca e balta buna,Valea Vlasiei e mica dar cam slab acolo,si in marea majoritate numai stiuca,pe Caldarusani ai toate speciile de rapitor.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Mar 2006, 23:02

Cat e taxa pe caldarusani si ce localizare are? Imi puteti spune?
Va multumesc

Razvan Dragomirescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Razvan Dragomirescu » 07 Apr 2006, 16:37

Caldarusani este un bazin deschis dupa prohibitie; nu sa pescuit de trei ani. A fost populat cu crap, cteno, caras, somn, biban cred ca si salau. Nu se pescuieste noaptea, doar zi lumina!! Am incercat acest bazin de doua ori si am fost multumit de capturi. Cantitetea de peste retinut este de 10Kg. Se ajunge la Caldarusani pe urmatorul traseu: Bucuresti - Prisma -la dreapta spre Balotesti - Moara Vlasiei - dupa Moara Vlasiei se face un drum la stanga spre manastirea Caldarusani, nu urmati acest drum, mergeti inainte si in prima curba la dreapta se face un drum pietruit la stanga (se vede si o vila) pe aici o luati catre balta; in dreptul vilei iar se desparte drumul: inainte pe langa padure se ajunge la sediul administratorului baltii, iar la stanga se ajunge la balta. Se mai poate traversa cu barca paznicilor (pe gratis!) la niste pontoane special amenajate pt. pescari. In rest va mai descurcati acolo cu locurile de pescuit. Atentie la paznici! Sunt baieti buni, nu deranjaza si nu "atarna" dar sunt intransigenti fata de regulile baltii (pescuit noaptea, capturi peste Kg admise, etc)Fir intins!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 08 Apr 2006, 13:01

Mersi Razvan! Pare destul de inteligibila descriera drumului. Mai ramane acum intrebarea, cat e taxa pe 2006?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Apr 2006, 17:33

Pana acum taxa nu s-a schimbat pt. rapitori la artificiale adica 300 000 lei vechi de pers. si 300 000 lei de barca in care pot da f. bine 3 insi.
Saptamana trecuta eram acolo cand au plecat niste pesc. si spuneau ca au luat doar o stiuca.Normal ar fi ca intr-o saptamana de vreme frumoasa sa inceapa sa o ia mai bine stiuca la fel bibanii si salaii iar incet incet si somnul .
Aproape sigur ca ramane deschisa in prohibitie la rapitori :!:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Apr 2006, 17:42

Anul trecut a fost dat drumul in luna Mai la somn inclusiv noaptea daca plateai si noaptea ca pt. o zi de pescuit (cred ca taxa era de 500 000lei pt o zi sau o noapte) putand sa pesc. cu 4 lansete de pe mal si deci cu momeli naturale. Au fost pesc. care l-au ''nenorocit'' pe somn in zona ''ochiul boului'' si care binenteles ca nu au respectat limita de kg.
Dar si care sunt prinsi sigur vor regreta :cry:
In orice caz balta e o splendoare :wink:

Valentin G
junior
junior

Caldarusani

Mesaj de Valentin G » 17 Apr 2006, 13:39

Buna ziua,

am fost la pescuit la Caldarusani ultimele doua sambete. Am dat de pe mal in zonele podurilor de peste lac. Rezultate bune sambata trecuta (8 aprilie) la biban la twister si shad si o marlita. Bucati destul de mari, de pana la 20 de cm. Rezultate slabe sambata recenta (15 aprilie), cel putin la mine. Nu am reusit sa gasesc barca si am dat tot de pe mal fara nici un rezultat. Niste pescari care aveau barca aiu reusit cel putin o stiuca pe care ma vazut-o eu capturata. Spre seara am asistat la prinderea unui somn de vreo 5 kg la lanseta cu buchet de rame. taxa este de 30 RON pentru rapitor si 50 RON ptr. pasnic. Barca se inchiriaza cu 30 RON si incap 3 persoane. Fire intinse!

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 07 Noi 2006, 17:04

De multa vreme vreau sa ajung la Caldarusani. Barcile de inchireaza din ce loc? De la administratie? Unde e asta.

Sa presupunem ca as intreba de niste locuri, mi-o raspunde ?cinva :lol: :lol:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Locuri pe Caldarusani

Mesaj de superbaloane » 13 Noi 2006, 12:26

Ca de obicei, Mihai Mircea, iti raspund eu: La Caldarusani, un loc bun si verificat vara: in dreapta de la debarcader, vreo 200m ai un gof. Posteaza-te la 30m de stuf si incearca sa arunci chiar in buza stufului. Mie mi-a dat numai pe verticala - joci lingura mai mult ca pe un twister dar nu o lasi sa cada pe fund ca e vegetatie. Concluzia - linguri mari ca dimensiuni si usoare ca si greutate ca n-ai decat vreo 30-40cm sa o joci. In schimb n-am auzit pe nimeni toamna sa fi prins ceva mare pe acolo! Vara e in schimb sezon bun! Fir intins!

Scrie răspuns