Salutare,
a pescuit cineva pe Valea Strambei, situata intre localitatile Sinca Noua-Sinca Veche din Jud Bv? Am avut o tentativa de pescuit vara trecuta, am ajuns acolo, am incaltat cizmele, am luat lanseta im mana si cand am vrut sa pun un vobler am constatat ca pierdusem toata trusa (idiot, stiu). Asadar am facut o plimbare pe malul raului si am vazut locuri promitatoare. Sunt si 3 pastravarii pe acea vale, ar trebui sa fie si pastravi.
Deasemenea un cetatean din zona (nu pescar) mi-a spus sa caut pastravii in raul Paltin ce trece prin localitatea omonima Stiti ceva de acest rau?
As fi interesat si de raurile din muntii Fagaras, Porumbacu, Lisa, etc.
Multumesc!
Valea Strambei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wildexplorer
- utilizator constant
Re: Valea Strambei
sal, eu pescuit de mic copil prin zona Sercaii cand mergeam la tara(paraul Sinca) si pot sa spun ca am prins cei mai frumosi cleni acolo desi am pescuit o gramada si pe mures..pastrav iti zic sincer ca nu este dar cleni frumosi poti gasi daca cauti locuri ceva mai izolate de sate
oricum nici acolo nu mai este cum o fost altadata(nivelul apei e foarte scazut etc) dar zona e superba si nu ratez nici o ocazie cand ajung pe acolo sa ies pe malu apei..bafta oricum

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
pastravi sunt, cu atat mai mult cu cat Stramba e intre localitati, asadar e oarecum mai putin braconata. problema e ca paraul e mic si e afectat de viiturile masive. in schimb scapa suficient puiet din pastravarii sa mai compenseze ...wildexplorer scrie:Salutare,
a pescuit cineva pe Valea Strambei, situata intre localitatile Sinca Noua-Sinca Veche din Jud Bv? Am avut o tentativa de pescuit vara trecuta, am ajuns acolo, am incaltat cizmele, am luat lanseta im mana si cand am vrut sa pun un vobler am constatat ca pierdusem toata trusa (idiot, stiu). Asadar am facut o plimbare pe malul raului si am vazut locuri promitatoare. Sunt si 3 pastravarii pe acea vale, ar trebui sa fie si pastravi.
Deasemenea un cetatean din zona (nu pescar) mi-a spus sa caut pastravii in raul Paltin ce trece prin localitatea omonima Stiti ceva de acest rau?
As fi interesat si de raurile din muntii Fagaras, Porumbacu, Lisa, etc.
Multumesc!
paraul mai are cascade podite ramase din vremuri demult apuse si cateva bulboane unde poti avea surprize.
recomand pensiunea Roua Sanzienelor (ultima pastravarie, in amonte).
Cel mai fain rau mi s-a parut Dejaniul, poate si pt ca e/era cel mai bine pazit (de verii Stroia). Altfel e greu sa faci recomandari pt ca starea raurilor din Fagaras e aceeasi cu cea a celorlalte ape din Ro.
Am ajuns acum vreo 2 saptamani prin zona si paraul Stramba e foarte scazul, de fapt si Paltinul.
Paltinul are dezavantajul ca trece prin ceva localitati si e cam poluat. Am vazut foarte multe preturi pe apa.
Paltinul are dezavantajul ca trece prin ceva localitati si e cam poluat. Am vazut foarte multe preturi pe apa.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura