Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eugen scrie:ionute,
alea sigur erau lostritele din poveste.![]()
salaul nu ai sa vezi tu in apa cum inoata niciodata. nici cand ii prinzi intr-un metru de mal. cel mult cand vin dupa naluca dar si aia foarte, foarte rar.
avat pe-acolo chiar nu are ce cauta. sunt foarte putine lacuri care nu comunica cu o apa curgatoare care sa aiba avat. ei sunt pesti de rau. si e vb de ape curgatoare de ses, nu de munte.
in plus avatul, cand este, ataca. afli repede daca e sau nu e. la fel si pastravul cand este pe un lac isi cam tradeaza prezenta daca stii in ce perioada din an sa mergi, la ce ore si pe unde sa te uiti.
in fine. noi sa fim sanatosi. acu' daca zice the fly ca l-au si populat la sincron cu crap si pastravi, inseamna ca asa e si garantat va deveni un paradis. daca acum este plin de rapitori, daramite dupa populare, o sa ajunga sa se manance intre ei.)
fire intinse! ma duc sa ma culc ca maine am treaba.
Vise Selim, vise!Fario_nebunu scrie:Pe Paltinu pot ei sa intrebe de permise pana ii doare in gat ca tot nu au dreptul! Lacul e concesionat de un privat, ala cere 15 lei pe zi, sau asa era in 2007. Acum ca a populat va ajunge cred eu la peste 20 lei pe zi, poate 25 cat cere Romsilva....