valea doftanei

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

valea doftanei

Mesaj de eugen » 09 Iun 2005, 10:06

s-ar putea sa merg la paltinu in weekend si de bibani mi se acreste repede. asa ca mi-ar placea sa stiu dinainte daca are sens sa incerc pe rau. a pescuit cineva pe acolo?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iun 2005, 10:56

e posivil sa fie ceva pastravior pe afluentii barajului
pe lac nu cred ca mai e pastrav, poate doar sa prinzi accidental

lacul arata superb, e accesibil din bucuresti, are apa limpede, curata, e o tragedie ca in loc de pastrav acolo se prind bibani foarte mici si accidental ciortani
nemivorbind ca vara e acolo ca la balci

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Iun 2005, 11:24

stiu lacul, am fost de vreo doua ori si tot bibi am prins. intr-adevar arata fain zona.

cand am fost prima data acolo pe lac i-am intrebat pe unii cu undite ca sa stiu la ce sa dau. mi-au zis unii ca ar da dupa pastrav, altii ca au auzit ca s-a prins bine salau. go figure. :)

eram curios ce se intampla pe cheile doftanei, raul arata mortal si nu-mi vine a crede sa nu fie macar ceva clean pe acolo.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Iun 2005, 07:50

eugen intereseaza-te mai intai daca drumul a fost reparat ....s-a surpat o mare portiune acum o luna ...si din cate stiu e pana in baraj...o alunecare de teren care a mancat o portiune buna de sosea
...take care ...e zona care statea de vreo 2 ani sa cada ...se pare ca a reusit ...
...distractie placuta
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Iun 2005, 11:14

ah da?! sa traiesti! o sa dau un tel la campina inainte. multam!

bibicu13
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bibicu13 » 29 Iun 2005, 10:41

1. in lac se prinde din cand in cand biban, dar vara e ca la strandul Giulesti.
2. la coada lacului (cum te duci spre satul Valea Doftanei pe dreapta) e un loc super meserias de stat cu cortul, (locul e in forma de potcoava). Pe acolo mi-a tras de cateva ori foarte puternic (localnicii spun ca ar fi fost crap).
3. Mult mai departe de baraj, dupa ce treci de satul Valea Doftanei, pe rau in sus, inspre Valea Musitei, se poate prinde pastrav (4-6 bucati in aproximativ 3-4 ore).

Bibicu

blinker
junior
junior

Mesaj de blinker » 29 Iun 2005, 14:28

Eu nu mi-ash face sperante de pastrav intr-un lac atat de aprope de Bucuresti, dar clean ar trebui sa fie.
Deci stie cineva ceva de clean in acest lac sau eventual pe afluentzi?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 29 Iun 2005, 16:37

omul vorbeste de pastravi de rau, ceea ce tot e bine. :)
pe lac si eu tot bibi am prins, doar atat, nu stiu sa fie clean.

bibicu13
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bibicu13 » 04 Iul 2005, 15:42

blinker scrie:Eu nu mi-ash face sperante de pastrav intr-un lac atat de aprope de Bucuresti, dar clean ar trebui sa fie.
Deci stie cineva ceva de clean in acest lac sau eventual pe afluentzi?
Eu spuneam de pastrav in Valea Musitzei nu in lac !!

- Valea Musitzei este la vreo 15 km mai sus de lac,
- treci frumos de satul Valea Doftanei (~8-9 km),
- la statuie o iei la stanga (la dreapta e drumul spre Slanic (impracticabil auto),
- iesi din sat si mergi pe firul apei inca vreo 6-7 km pana ajungi la Cabana Valea Neagra (parca).
- pe acolo se poate prinde pastrav

P.S. 1 Din cauza alunecarilor de teren de acum o luna, in Valea Doftanei se ajunge insa prin Secaria (Comarnic).
P.S. 2 Se poate ajunge cu auto
P.S. 3 Nerecomandabil sa stai la cort noaptea pentru ca in zona sunt cabanute special construite pentru a observa ursii ... :lol: :lol:
P.S. 4 Sfat pentru bucurestenii care ajung pe acolo: Incercati sa nu mai racniti ca apucatzii + manele + dat foc la brazi cand vedeti si voi natura ... :twisted:

Taves Bahtalo Romania !!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Iul 2005, 15:53

lol :))

cu ploile astea nu prea are sens, dar pana la toamna sigur ma duc sa vad ce-i cu rauletul ala. multumesc frumos pt detalii.

Scrie răspuns