VALEA ARGOVEI...?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
VALEA ARGOVEI...?
are cineva noutatzi de ultima ora despre valea argovei sau mostistea?
-
- utilizator nou
-
- veteran
Am plecat spre balta, daca nu prind si eu prima oara in viata "nenumarate bucati la 1-2 kile", vand toate sculele cu 1 RON/Kg, imi iau piese de sah din placstic si ma mut pe balta in Cismigiu!spinmaster scrie:A mers bine sambata trecuta la Minastirea, in canalul taluzat. Duminica a fost vant si ploaie si n-am prea rezistat.
Sambata in schimb nenumarate bucati la 1-2 kile, 3 la 4 kile si 3 la 5-6 kg, in 2 persoane. Alti doi amici au dat bine in salai si bibani in Iezer.

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
- veteran
- vijelie
- veteran
spinmaster scrie:A mers bine sambata trecuta la Minastirea, in canalul taluzat. Duminica a fost vant si ploaie si n-am prea rezistat.
Sambata in schimb nenumarate bucati la 1-2 kile, 3 la 4 kile si 3 la 5-6 kg, in 2 persoane. Alti doi amici au dat bine in salai si bibani in Iezer.
spinule ce inseamna enumerarea asta de kg.....1-2k,3 la 3-4k ....este un cod ca imi vine greu sa cred ca ai prins acum la varga sau chiar la lanseta bucatile astea. Si ce?

la iezer au prins salau si biban bine .......cred ca glumesti....sau poate nu vb de acelasi Iezer de la Slobozia?

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!