Unde putem prinde bibian in Bucuresti sau pe aproape !!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Unde putem prinde bibian in Bucuresti sau pe aproape !!!!!!!
Stie cineva unde se poate organiza o pescuiala la bibi reusita in Bucuresti sau prin apropiere ????
-
- utilizator nou
Trebuie cautat, e dupa sezon. Mi s-a intamplat sa-l gasesc si in fata la dig (de pe dale), dar acum cred ca e prin gropane. Pe astea trebuie sa le cunosti. Incearca pe coada pe "la ciobani" sau in golf "la conac" in Draganescu-Posta. Prima optiune ar fi grub mic (1") verde sau maroniu sau shad de aceeasi dimensiune. Merge si la vobler mic, dar mai rar (mai intra si cite un clean). Dureaza ceva pana ii gasesti, dar cind dai de card, iese macel (50-100 buc/ora). Am luat si de 700g (in noiembrie).
50 lei, intr-adevar e cam mult pentru bibaneala.. fie el si frumos...AndreiB scrie:Dambovita e moarta in ultima vreme. Cel mai bun loc de bibi (am avut partide memorabile), e Mihailestiul dar in ultima vreme nu te mai poti intelege cu magraonii si 50 RON e cam mult pt o bibaneala de 2-3 ore.
Noi, anul trecut am avut o balta langa Iasi, Cogeasca, unde pentru 5 lei bagai bibaneala toata ziua.. Ba, se mai intampla sa mai pice si cate un salau la kil
Acu'.. e concesionata balta si, patronul de-acolo a bagat puiet de crap si caras (sa aiba ce papa bibanu