Tzepari de Balta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ss
senior
senior

Tzepari de Balta

Mesaj de ss » 14 Noi 2007, 18:38

Un topic deschis de Trout, despre Vali' Timisoreanu din Crisan, mi-a dat ideea sa popularizam cazurile de tzepe pescaresti, primite de la gazde, hotelieri, ghizi de pescuit, astfel incat sa ajutam la paza sanatatii psihice si materiale ale pescariciului nevinovat.
Si pentru ca am deschis gura, va ofer si un client si o destinatie deosebita: Pensiunea Dorulet din Gorgova, cu al sau patron George zis Barbosu', inventatorul ciorbei de ciocanele si a mobilierului din butoiase de tzuica pline, sa-i traiasca. Pe scurt: preturi mici, dar conditii de mizerie si nesimtzire pana la a-ti manca mancarea si a-ti bea bautura si eventual a-ti cere sa i le platesti tot tu... a si ar fi bine sa-i faci si cumparaturi din Tulcea pe drum, sa nu vii cu mainile goale :roll:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

adi777
veteran
veteran

Re: Tzepari de Balta

Mesaj de adi777 » 14 Noi 2007, 18:49

ss scrie:Un topic deschis de Trout, despre Vali' Timisoreanu din Crisan, mi-a dat ideea sa popularizam cazurile de tzepe pescaresti, primite de la gazde, hotelieri, ghizi de pescuit, astfel incat sa ajutam la paza sanatatii psihice si materiale ale pescariciului nevinovat.
Si pentru ca am deschis gura, va ofer si un client si o destinatie deosebita: Pensiunea Dorulet din Gorgova, cu al sau patron George zis Barbosu', inventatorul ciorbei de ciocanele si a mobilierului din butoiase de tzuica pline, sa-i traiasca. Pe scurt: preturi mici, dar conditii de mizerie si nesimtzire pana la a-ti manca mancarea si a-ti bea bautura si eventual a-ti cere sa i le platesti tot tu... a si ar fi bine sa-i faci si cumparaturi din Tulcea pe drum, sa nu vii cu mainile goale :roll:
poti sa imi spui si mie unde e topicu despre Vali' Timisoreanu ?
merci!
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 14 Noi 2007, 18:55

Merci am gasit !
TEAM ATOM

mishu fishu
junior
junior

Mesaj de mishu fishu » 14 Noi 2007, 20:37

Ca bine graiesti , frate SS-ule ! Inca de acum cinci ani mi-am jurat sa ocolesc asa - zisa "pensiune" Dorulet cu tot cu personajul "Georgica" pe care l-ai descris inca prea bland !

Scrie răspuns