Nu e vorba ca"daca ala retine".Problema e ca "daca ala braconeaza",pot sa eliberez eu cat vreau toata viata ca tot nu va ajuta cu nimic.Eu pescuiesc numai pe cale legala si retin numai ce si cat e permis,in majoritatea cazurilor chiar mult mai putin.C&R nu are rost atata vreme cat exista pe raurile din tzara barci cu braconieri din kilometru in kilometru.Pe locurile unde pescuiesc eu,se braconeaza aproape zilnic cu cate 4 barci...sa nu mai spun cat peste prind criminalii aia.
Pana la urma tot pescarul e cel pacalit.Plateste taxe,scule,cheltuie bani pe motorina si cand ajunge la locul de pescuit ori nu prinde,ori prinde si elibereaza ca sa ramana si pe maine...si altii stau linistiti cu setca la 100m de tine si prind si retin fara pic de rusine chiar si albitura si cleanul cat degetul mic(ca doar e bun de conserva,nu?

).Eu cand vad asa ceva ma simt furat...si de braconieri si de statul roman..pe care se pare ca-l doare fix in c_r de noi si de apele noastre.
Dar nu-i bai,bine ca ne conduc oameni capabili cum ar fi Traian Marinarul,eba(sescu),ritzi,etc ...oameni care fix la noi se gandesc(cum sa ne fure mai bine).
Am sunat eu si la 112 si am fost contactat de politia locala dupa 40min!!

cand baietii cu barcile deja erau plecati de mult.Politistul mi-a spus "Apai acu' io ci ji fac?Ce n-ai sunat mai riepede?"
I-am inchis telefonul in nas!
Gata ma opresc ca simt cum imi urca tensiunea.
Plec la pescuit.