Topalu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Topalu
stie cineva cum se prezinta "shireata" in zona topalu?
crescuta, scazuta,limpede,tulbure, rezultate?
ca de pretentioasa si ciufuta in a da pesti...o stim cu totii...
ms anticipat!
crescuta, scazuta,limpede,tulbure, rezultate?
ca de pretentioasa si ciufuta in a da pesti...o stim cu totii...
ms anticipat!
Topalu
Am fost azi impreuna cu un prieten in zona Capidava- Topalu. Dunarea este foarte scazuta,
am incercat la toate momelile posibile ! Rezultate : 10 guvizi cat degetul la rama de
gradina si un caras cat palma la boaba de porumb preparat de mine.( in intervalul orar
06.00- 16.00). In zona erau destul de multi pescari cu rezultate asemanatoare. Unii
spuneau ca saptamana trecuta au avut rezultate satisfacatoare mai ales la caras maricel (
2 la kg. ).
Numai bine !
am incercat la toate momelile posibile ! Rezultate : 10 guvizi cat degetul la rama de
gradina si un caras cat palma la boaba de porumb preparat de mine.( in intervalul orar
06.00- 16.00). In zona erau destul de multi pescari cu rezultate asemanatoare. Unii
spuneau ca saptamana trecuta au avut rezultate satisfacatoare mai ales la caras maricel (
2 la kg. ).
Numai bine !
Topalu
Dupa iesirea ratata din zona Capidava-Topalu am incercat azi pe portiunea Cochirleni- Rasova, catre "malul rosu ". Aceleasi rezultate total nesatisfacatoare : dupa o zi de pescuit si incercat cam toate momelile posibile, singurul "peste" care a ajuns in carlig a fost GUVIDELE ! Evil or Very Mad !. Am ajuns sa urasc pestisorul asta care e ca raia; l-am scos pana si la boaba de porumb ! Spre deosebire de cealalta zona aici am avut o activitate constanta la suprafata apei a rapitorului. Nu stiu cu exactitate ce era, dar dupa atacuri parea sa fie avat. Am avut parte de un spectacol pe cinste chiar in apropierea malului si unele exemplare aveau dimensiuni apreciabile. Cam atat si poate doar regretul ca vremea a inceput din seara asta sa se strice si nu stiu cand voi mai avea ocazia sa-l testez pe "domnul" CRAP.
Numai bine !
@ Lauru
Nu am fost in zona insulei ; am pescuit pe o locatie catre Topalu , insa am vazut la plecare de pe sosea mai multe masini intrate bine pe niste insulite in dreptul cetatii care in mod normal de nivel al Dunarii ar fi trebuit sa fie sub apa. Cred ca se pote trece pe insula lejer.
Numai bine !
@ Lauru
Nu am fost in zona insulei ; am pescuit pe o locatie catre Topalu , insa am vazut la plecare de pe sosea mai multe masini intrate bine pe niste insulite in dreptul cetatii care in mod normal de nivel al Dunarii ar fi trebuit sa fie sub apa. Cred ca se pote trece pe insula lejer.
Re: Topalu
am vazut la plecare de pe sosea mai multe masini intrate bine pe niste insulite in dreptul cetatii care in mod normal de nivel al Dunarii ar fi trebuit sa fie sub apa
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde exact se afla cetatea despre care vorbesti tu?
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde exact se afla cetatea despre care vorbesti tu?
Re: Topalu
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde exact se afla aceasta cetate?nelu.p scrie:am vazut la plecare de pe sosea mai multe masini intrate bine pe niste insulite in dreptul cetatii care in mod normal de nivel al Dunarii ar fi trebuit sa fie sub apa. .