top balti rapitor 2008

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 11 Dec 2008, 18:18

hai ma ca am glumit ce draqu...uite acum am venit de la balta si in ciuda vremii minunate de stiuca gen soare,bruma,pojghita la mal nu a pus gura deloc,nu stu ce se intampla,am dat la toate mojmoandele din lumea asta si nici macar un atac,pe la 11:30 vad in stanga mea o saritura de novac pe la mijlocul baltii,recuperez repede arunc pe directia aia dau la manivela de doua,trei ori si ce sa vezi deodata se blocheaza mulineta,mai fac o intepatura puternica si cand o i-a in dreapta odata am zis ca ma trage si pe mine in balta noroc cu frana reglata si cu sufixul si dai drilll frate de-mi tremurau chilotii pe mine...dupa vreo 5 minute de stanga,dreapta apare la suprafata o mare negreala,zic ce draqu somn...prietenul meu tremura mai rau ca mine :D si zice nu e frate e novac dar ce novac...apa fiind rece si-a facut repede treaba amortindul imediat...dupa ce a obosit l-am adus usor la mal,l-am apucat de coada si l-am pus pe mal...ce sa vezi,un novac negru,negru cantarit imediat 10,5 kilograme...o frumusete...avea un cap cat mingea de fotbal,il agatasem de coada...am scos ancora am dat cu spray antiseptic i-am facut vreo 5-6 poze si l-am eliberat deorece era foarte gras si negru...nu cred ca era prea bun de mancat...pot sa zic o zii minunata fara atac de stiuca... :wink:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 17 Dec 2008, 20:22

Rezultatele pe care le-am avut in ultima saptamana:

-Vadul lui Mosu => novac 10,5 kg,stiuca 0
-Pantelimon => Salau 0,biban 0
-Buftea => salau 2 buc(cat degetul)
-Snagov => stiuca 0
-MV1 => stiuca 0
-Pod Fundeni =>biban 0,salau 0
-lacul Morii =>biban 0,salau 0

PS; am pescuit numai pe artificial.

Concluziile le trageti singuri...

:x :x :x :x :x :x :x :x :x

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 13 Ian 2009, 11:42

Scriu si eu cu dorinta de a oferi cit mai multe informatii.

Sacalaia : excelent pentru stiuca. Mai este biban si salau. De asemenea : platica si caras. Se vorbeste despre somn.

Belis : clean. Mai este biban, rosioara si rar pastrav.

Bezid : salau. Este si platica, crap, caras, clean.

Tarnita si Somesul Cald : clean. Anul 2008 a fost foarte slab pentru mine ( poate si din cauza scaderii grozave a nivelului apei).

Gilau : clean, biban. Rezultate cit se poate de slabe. Ma tot intreb de ce.

Toate aceste locuri au acces foarte bun ( auto si barca), posibilitati de cazare si masa. Pe Tarnita, Somesul Cald si Gilau se poate pescui tot anul ( este prohibitie pe specii de pesti). Belisul are regim de apa de munte.

Fire zbuciumate in anul 2009 !

Scrie răspuns