hai ma ca am glumit ce draqu...uite acum am venit de la balta si in ciuda vremii minunate de stiuca gen soare,bruma,pojghita la mal nu a pus gura deloc,nu stu ce se intampla,am dat la toate mojmoandele din lumea asta si nici macar un atac,pe la 11:30 vad in stanga mea o saritura de novac pe la mijlocul baltii,recuperez repede arunc pe directia aia dau la manivela de doua,trei ori si ce sa vezi deodata se blocheaza mulineta,mai fac o intepatura puternica si cand o i-a in dreapta odata am zis ca ma trage si pe mine in balta noroc cu frana reglata si cu sufixul si dai drilll frate de-mi tremurau chilotii pe mine...dupa vreo 5 minute de stanga,dreapta apare la suprafata o mare negreala,zic ce draqu somn...prietenul meu tremura mai rau ca mine

si zice nu e frate e novac dar ce novac...apa fiind rece si-a facut repede treaba amortindul imediat...dupa ce a obosit l-am adus usor la mal,l-am apucat de coada si l-am pus pe mal...ce sa vezi,un novac negru,negru cantarit imediat 10,5 kilograme...o frumusete...avea un cap cat mingea de fotbal,il agatasem de coada...am scos ancora am dat cu spray antiseptic i-am facut vreo 5-6 poze si l-am eliberat deorece era foarte gras si negru...nu cred ca era prea bun de mancat...pot sa zic o zii minunata fara atac de stiuca...