Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Tineretului
Iti zic eu , cea mai mica a avut 1.8 kg ... mai mult nu pot sa spun 

Eu cred ca esti vb cu pazniculVegas_75 scrie:Iti zic eu , cea mai mica a avut 1.8 kg ... mai mult nu pot sa spun

Chiar am glumit, nu stiu ce a prins veroxro dar am sa-l intreb. Mai e ceva stiuca in balta aia dar putina, nu mai seamana deloc cu ce a fost odata ...
- wilddanube
- veteran
Astazi imi plimbam catelul prin parc. Apa scazuta si o volta de stiuca mare.
www.wilddanube.ro
Nu mai invarti domnule atat cutitul in rana ca tare ma arde de-o partida de stiuca pe acolo ... Nu ai vazut si pescari la treaba , era liniste totala ?wilddanube scrie:Astazi imi plimbam catelul prin parc. Apa scazuta si o volta de stiuca mare.
Am auzit doar, dar de vazut nu am vazut, ca mai zac in lacul ala ceva stiuci babane dar se lasa greu convinse, insa primavara cica sunt mai naive si mai infometate ca in restul anului, asa circula un zvon ...

-
- utilizator constant
Care mai e regimul de pescuit la rapitor ?
S-a dezghetat balta ?
S-a dezghetat balta ?
Balta e dezghetata de ceva vreme, iar chinez nu prea mai are balta, decat niste carasi sariti de kil 

Aaaa, scuze, acum am vazutLaurentiu Andronic scrie:Care mai e regimul de pescuit la rapitor ?
S-a dezghetat balta ?

-
- utilizator constant
cipicule , daca vrei sa faci pe desteptul cu aluzii din astea ieftine nu prea ti-ai gasit persoana ...
Smacherasi din astia viteji din spatele unui nickname am vazut destui .
Smacherasi din astia viteji din spatele unui nickname am vazut destui .
Dar Laurentiu nu sunt nici smecheras si nici raspunsul nu cred ca a fost unul obraznic,dupa nickname nici vorba sa ma ascund cred ca ma cunoaste destula lume de p-acilea, fizic vorbind
ca am vandut si eu candva ILUZII, am crezut ca te referi la pescuitul stationar, eu la asta am fost ultima oara acolo(caras si chinez), nu inteleg de ce te-ai suparat!!!