Am deschis acest topic, pentru a vedea daca cineva a mai intalnim neplacerile pe care le-am intalnit eu,incercand sa pescuiesc pe o balta din timisoara..
Acuma 6 luni am fost la o balta din timisoara sa pescuiesc. doar la stiuca. insa ... pe partea cealalta a baltii erau vreo 4 oameni la pescuit, erau si cu masina peacolo, toate bune, insa dupa 5 minute nici n-am deschis batul,vine un militar cu 2 dihanii de caini si cu inca un pescar la mine, si zice,
Pleaca deaici ca aici e obiectiv militar, si nu ai voie...
Eu: Pai si oameni ceilalti ce fac acolo ?,
EL: Aia nu nu-i treaba ta, pleaca.
Eu:Pai de ce sa plec, ? daca oamenii aceia pescuiesc, eu de ce nu am voie ?...
Si discutia a mai continuat putin, pana am vazut ca n-am sanse. si am plecat.
Azi m-am dus iarasi , si acelasi lucru. NU. ai voie sa pescuiesti..
Ce ma indrumati? eu oricum ma mai duc peacolo pana reusesc sa pescuiesc. Sa incerc sa sun la politie sa vad daca vin?, ca probabil eu am dreptate. Legea e pentru toti, nu doar pentru unii... adica daca eu nu am voie sa pescuiesc pescarii aceia de ce aveau voie ?
Nu stiu daca politia, o sa imi dea mie dreptate, daca o sa ii sun altadata. Poate o sa tina cu ei...
Balta este, cum treci podul din Sagului, acela unde sub, trec trenuri... in dreapta la 1-1.5 km. aproximativ.
Sau : cum mergi la balta Balauru' peste liniile de tren, este un teren de fotbal, defapt 2. unu de 100m plin de buruieni, si altul mic, cica tot al militarilor(pompieri) apoi dupa terenuri este o balta, dupa mine, superba , in mijloc este numai stuf, e plin de rate... cateodata. apa e limpede ca lacrima, si are cam 1-2 m. e super faina. insa NU MA LASA SA PESCUIESC.
Intrebare: a mai mers cineva peacolo ?, V-a lasat sa pescuiti ?
Cum sa fac sa pot sa pescuiesc? sa merg peacuns ?,

Numa' bine.