timisoreni balta-obiectiv militar.

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

timisoreni balta-obiectiv militar.

Mesaj de edy.tm » 06 Noi 2010, 10:39

Buna.

Am deschis acest topic, pentru a vedea daca cineva a mai intalnim neplacerile pe care le-am intalnit eu,incercand sa pescuiesc pe o balta din timisoara..

Acuma 6 luni am fost la o balta din timisoara sa pescuiesc. doar la stiuca. insa ... pe partea cealalta a baltii erau vreo 4 oameni la pescuit, erau si cu masina peacolo, toate bune, insa dupa 5 minute nici n-am deschis batul,vine un militar cu 2 dihanii de caini si cu inca un pescar la mine, si zice,
Pleaca deaici ca aici e obiectiv militar, si nu ai voie...
Eu: Pai si oameni ceilalti ce fac acolo ?,
EL: Aia nu nu-i treaba ta, pleaca.
Eu:Pai de ce sa plec, ? daca oamenii aceia pescuiesc, eu de ce nu am voie ?...
Si discutia a mai continuat putin, pana am vazut ca n-am sanse. si am plecat.
Azi m-am dus iarasi , si acelasi lucru. NU. ai voie sa pescuiesti..
Ce ma indrumati? eu oricum ma mai duc peacolo pana reusesc sa pescuiesc. Sa incerc sa sun la politie sa vad daca vin?, ca probabil eu am dreptate. Legea e pentru toti, nu doar pentru unii... adica daca eu nu am voie sa pescuiesc pescarii aceia de ce aveau voie ?

Nu stiu daca politia, o sa imi dea mie dreptate, daca o sa ii sun altadata. Poate o sa tina cu ei...
Balta este, cum treci podul din Sagului, acela unde sub, trec trenuri... in dreapta la 1-1.5 km. aproximativ.
Sau : cum mergi la balta Balauru' peste liniile de tren, este un teren de fotbal, defapt 2. unu de 100m plin de buruieni, si altul mic, cica tot al militarilor(pompieri) apoi dupa terenuri este o balta, dupa mine, superba , in mijloc este numai stuf, e plin de rate... cateodata. apa e limpede ca lacrima, si are cam 1-2 m. e super faina. insa NU MA LASA SA PESCUIESC.
Intrebare: a mai mers cineva peacolo ?, V-a lasat sa pescuiti ?
Cum sa fac sa pot sa pescuiesc? sa merg peacuns ?, :roll: :D

Numa' bine.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Noi 2010, 10:49

nu l-ai intrebat pe soldatu cu javra de ce anume nu ai voie sa pescuiesti acolo? adica asa omeneste, ca baietii, intrebat pur si simplu ce si cum. sau n-a vrut sa-ti raspunda? poate apartine balta de vreo cazarma ceva si pescarii aia erau cine stie ce generali in timpu liber? zic si io... ciudata treaba oricum.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 06 Noi 2010, 11:50

Ba da l-am intrebat prima data frumos. De ce nu am voie ?, Si el a zis Sec : Ca-i obiectiv militar... dar ce m-a iritat mai mult era ca niste bosorogi si vreo 2 tineri 30 si ceva de ani, ei pescuiau, iar eu, Canci.... :roll:

stradic
veteran
veteran

Pescuit

Mesaj de stradic » 06 Noi 2010, 12:35

Esti in Romania unde totu-i posibil! Tara lu' papura Voda! Parerea mea e sa te adresezi sau sa vorbesti cu un jurnalist sa publice in ceva publicatie locala sa vezi ce iese! :idea: :idea: :idea:
rapala the best vobler in the world

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 06 Noi 2010, 14:01

trebuie sa faci niste poze si sa notezi numele si gradul celui care a venit la tine.sau astia de la armata daca stau de vorba cu tine nu trebuie sa se prezinte? in mod normal intr-o tara civilizata trebuie sa existe ceva placute de avertizare sa fie ingradit ceva, ca poate daca e asa de important obiectivu te impusca aia cand mergi acolo.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Noi 2010, 15:41

Ceva asemanator e si la Craiova, insa ca si in cazul tau probabil cei care pescuiau erau fie in cadrul armatei fie rude/prieteni cu ofiteri ai unitatii. Nu vad de ce ti se pare ciudat? era absolut logic ceea ce se intampla. Daca as avea lacul meu nu as lasa pe oricine sa-si faca de cap acolo. Te-ai gandit ca lacul arata superb tocmai pt ca era ocrotit de acei militari? Spor!
PS: nu vreau sa iau partea nimanui insa mi se pare absolut normal sa nu se permita accesul la intamplare, anormal mi se pare tonul pe care iti vorbesc si faptul ca nu au rabdare sa-ti explice in 3 cuvinte cum sta treaba cu lacul insa armata spala multe creiere :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 06 Noi 2010, 16:07

stefanflorin scrie: Daca as avea lacul meu nu as lasa pe oricine sa-si faca de cap acolo.
N-ai zis deloc bine... acela nu e lacul unui om, e lacul din cadrul unitati militare, si acolo nu e doar un sef... deci daca eu ca om de rand nu am voie sa pescuiesc , nici alti oameni de rand nu au voie, ca nu au doua perechi de c-oaie... Deci nu aveau voie nici pe alti sa ii lase sa pescuiasca.
Daca acel ofiter al armatei, lasa niste,,rude,prieteni'' sa pescuiasca, inseamna ca incalca legea, deoarece , interzis e pentru toti. Deci ar putea fi tras la raspundere...
Nu avea voie sa lase pe nimeni, insa el totusi i-a lasat pe unii...

Totusi , a mai fost cineva la balta aceasta ?, e in forma rotunda, cu o insulita in mijloc din stuf... Nu o confundati cu balta de la Dermantina.. am fost si peacolo.. si si de-acolo m-ar scos... Au venit dupa mine si dupa caine, cu masina sa ne scoata ... :roll: :roll:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Noi 2010, 16:21

:lol: :lol: :lol: te agiti degeaba, decat sa stai imbufnat pt aceasta "nedreptate" mai degraba iti cauti o cunostinta "inside" :D .... pentru ca probabil stefanflorin are dreptate.... :D
este logic si norml sa nu lase pe orcine sa intre acolo :idea:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 06 Noi 2010, 16:25

Bine spus... Insa oricum.. o sa mai merg peacolo sa incerc sa pescuiesc.. pana odata cand nu-i peacolo, si nu ma vede :lol:

Multumesc de raspunsuri oricum. insa as vrea sa vad daca cineva de pe forum, a fost cumva pe la balta aceasta si daca nici pe ei nu i-a lasat...

Toate cele bune..

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 07 Noi 2010, 06:34

Balta de care povestesti tu apartine U.M. mai precis a pompierilor din timisoara, numai cei indreptatiti pot pescui acolo ,respectiv pompierilor . Uita de balta aia , nu ti-as recomanda sa mergi pe ascuns !!! Mai bine dute pe bega si prinde marlite :)

Scrie răspuns