Timisoara Chizatau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Timisoara Chizatau

Mesaj de edy.tm » 18 Iul 2010, 14:41

Am cautat prin sectiunea CAUTARE, dar am Observat ca nu prea s-a vorbit despre Chizatau,...

Chiar am vorbit cu cativa prieteni care au mers acolo, si au zis ca arata frumos Bega, insa peste ei atunci nu au prins ca sa poata sa zica. ESTE PESTE ACOLO !! ...

Cine a mers pe la Chizatau, merita sa mergi cu artificiale ? La Clean, sau Stiuca ?, am auzit ca la Clean i mai bine, ce zice-ti ?

Este pe forum vre-un baiat din chizatau ? Cum arata Bega acuma peacolo , Apa...? ca vreau sa merg pana acolo la o partida de Spinning.

Daca stie cineva cate ceva si despre BOBDA poate sa zica si peaici pe forum, cum mai e cu stiuca peacolo, ca multi pe care i cunosc eu pescari, se duc acolo sa prinda stiuca de oame, tot cei peste limita legala iau acasa, n-ar da drumul la nici una.,...

Numa' bine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 19 Iul 2010, 11:41

A prins cineva Clean pe bega la chizatau. ? ca as vrea sa fac o iesire... e cineva din Timisoara care vrea o iesire la Chizatau ?
Eu daca merg , merg cu trenul :( nu am masina...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 19 Iul 2010, 18:18

la Bobda am pescuit de cca 4-5 ori, am prins 2 marlite in total la artificiale (la viu n-am dat), tragi tu concluziile (da, una ar fi ca nu ma pricep :)) )

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 20 Iul 2010, 12:24

Inseamna ca i aiuirea... s-a luat tot acasa... nu dau drumul la nimic...

Na bine.. atunci mai ramane... bega in amonte... poate peacolo nu-i chiar asa...

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 20 Iul 2010, 13:01

peste tot e cam la fel :(

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 20 Iul 2010, 13:25

Nu prea... pentru ca eu pescari pe care ii stiuc... na cam 20 care i stiu eu ca dau la stiuca.. numai in aval de timisoara se duc.... in amonte, nu prea am auzit pe nimeni, cativa, care se mai duc.. insa mai rar.. insa problema e ca pestele, nu sta pe loc..... se plimba in aval, in amonte..

Scrie răspuns