Tentativa la biban maine dimineata in / in apropiere de Buc

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 12 Dec 2005, 18:39

Eu ma vait de Dunare ca nici aici nu gasesti peste.Nu radeti ca e de plans.
Stiti cat e kg de salau sau somn?Cat e la Brasov sau mai scump.
Merg 2 km pe malul Dunarii te intalnesti cu 60-70 de pescari si nu au toti la un loc 3 kg.Si aia sunt guvizi si obleti.
Foarte rar,adica o zi sau 2 la 2 saptamani cand mai misca pestele,dar oricum fara convingere.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 11 Ian 2006, 15:39

-----------------------------------

ma "invita" careva la un pescuit, eventual bibani, in weekendu asta? Eventual putem iesi si din bucuresti, max 100 km.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 11 Ian 2006, 17:02

toate sunt cam inghetate. ultima oara am iesit a doua sau a treia zi dupa craciun si pe o singura balta am gasit vreo cativa m de apa langa un calugar, de unde n-am reusit sa culeg doar un strap. am vazut mai multe si toate erau inghetate.

dupa frigurile din ultimul timp cred ca e mai safe sa-ti iei topor cu tine si sa pleci cu gandul ca vei da la copca. parerea mea. herestraul si raurile sunt singurele locuri unde se poate pescui acum la spin pe aici. daca esti dispus sa bagi distanta, e ok, numa' asigura-te dinainte ca nu risti sa dai de apa cu gheata groasa deasupra.

pe mine unu' nu ma atrage copca si nu ies pana nu se inmoaie vremea. prefer sa stau acasa la caldurica si sa leg muste. cinstit sa fiu e primul an de cand ma stiu cand imi place iarna. daca stiam ma apucam de muscarit mai devreme. :)

ciao!

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 12 Ian 2006, 09:54

eugen scrie:pe mine unu' nu ma atrage copca si nu ies pana nu se inmoaie vremea. prefer sa stau acasa la caldurica si sa leg muste. cinstit sa fiu e primul an de cand ma stiu cand imi place iarna. daca stiam ma apucam de muscarit mai devreme. :)

ciao!
Bine ai "dat in patima" Eugen! Ai grija ca acest virus este imun la orice medicament, din import sau productie autohtona, compensat sau nu :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Ian 2006, 13:23

sunt deja un caz cronic si fara speranta. you'll see..:)

Scrie răspuns