Ieri am facut o scurta iesire la pescuit si m-am hotarat sa merg si in zona sat Posta, mai sus de Barajul Mihailesti. ajuns la balta vad lume, bambine, gratare ... ca sa aud ca taxa de pescuit e 30 de ron si nu ma refer la ochiurile de apa din foste balastiere sau balta mica de stiuca de la Posta ci pe cursul Argesului. 4 baietasi cat 4 dulapi cu bon fiscal, aceiasi care dau bonuri si pe Mihailesti - SC Pelicanul bla bla bla SRL. au spus ca se achita taxa pe zona concesionata pana la podul de Fier de la Teghes. Cum sa poata cineva concesiona un rau care presupun ca apartine de apele romane si nu vad cum ar putea avea unii autorizatie ( sa presupunem ca au ) pt un rau ?!!
Voi ce informatii aveti? unde nne putem interesa despre situatie>?
taxe ilegale pentru pescuit pe Arges?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: taxe ilegale pentru pescuit pe Arges?
Au concesionat ei Delta, sau bucati de Dunare, de ce nu ar merge si Argesul?
Urasc atarnatorii!
Delta e Delta, e rezervatie naturala, e alta mancare de peste acolo. bine ca e are macar cine sa aibe grija de ea... dar portiune din Arges cu ce scop? n-am mai pomenit asa ceva... iei in concesiune ca sa ce? ce beneficii aduce aceasta concesiune? a populat cu peste in vreun fel?
Acum poate intelegeti de ce a fost golit Mihailestiul,nu ca ar fi fost fisuri sau alte aiureli ,oricum noul concesionar a preluat de peste o luna(am mai scris asta si prin alte parti) aceiasi zona pe care o avea si cel vechi numai ca acela nu mai trimetea de mult oamenii pe acolo , pentru el nu prea insemna mare lucru zona aia. Asta nou are ganduri mari ,sa faca foisoare prin papuris,sa populeze (va dati seama ca in acea zona e un pic cam greu) sa opreasca braconajul , nu stiu acumn cat e taxa dar initial era 100ron din barca si 50 de pe mal. Deocamdata doar atat .
Numai bine...
Numai bine...
pai in baraj inteleg... dar cum populeaza el cu peste in sus pe Arges? mai da-i in plm de fomisti.... macar sa dau eu 30 ron de cate ori merg dar sa nu-i mai vad pe aia cu plase si parasute, curent.. etc. si sa faca si curat pe albii daca tot e in concesiune. si agrementul sa ramana gratuit ca asa e in lege. poti sa umbli cu barca de mici dimensiuni fara motor in scop de recreatie.. si nu trebuie sa platesti nimic...pupu scrie:Acum poate intelegeti de ce a fost golit Mihailestiul,nu ca ar fi fost fisuri sau alte aiureli ,oricum noul concesionar a preluat de peste o luna(am mai scris asta si prin alte parti) aceiasi zona pe care o avea si cel vechi numai ca acela nu mai trimetea de mult oamenii pe acolo , pentru el nu prea insemna mare lucru zona aia. Asta nou are ganduri mari ,sa faca foisoare prin papuris,sa populeze (va dati seama ca in acea zona e un pic cam greu) sa opreasca braconajul , nu stiu acumn cat e taxa dar initial era 100ron din barca si 50 de pe mal. Deocamdata doar atat .
Numai bine...
Obletele scrie:Ieri am facut o scurta iesire la pescuit si m-am hotarat sa merg si in zona sat Posta, mai sus de Barajul Mihailesti. ajuns la balta vad lume, bambine, gratare ... ca sa aud ca taxa de pescuit e 30 de ron si nu ma refer la ochiurile de apa din foste balastiere sau balta mica de stiuca de la Posta ci pe cursul Argesului. 4 baietasi cat 4 dulapi cu bon fiscal, aceiasi care dau bonuri si pe Mihailesti - SC Pelicanul bla bla bla SRL. au spus ca se achita taxa pe zona concesionata pana la podul de Fier de la Teghes. Cum sa poata cineva concesiona un rau care presupun ca apartine de apele romane si nu vad cum ar putea avea unii autorizatie ( sa presupunem ca au ) pt un rau ?!!
Voi ce informatii aveti? unde nne putem interesa despre situatie>?
De la ANPA ai putea obtine informatiile de care ai nevoie.
Esti din Bucuresti si mai bine dai o fuga pana la ei si te poti lamurii mai bine.