SUPER STIUCA LA MILA 23
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: SUPER STIUCA LA MILA 23
Lasa-ma frate cu Periprava, au fost patru prieteni si i-a costat pe trei zile frumoasa suma de 7.200 lei. Au zis ca e japca si nu mai calca acolo.
Eu revin si spun ca nu fac reclama. Referitor la administratorul de la Pensiunea xxx e total antibraconaj. Ca se braconeaza in zona Mila 23 se stie de mult si nu se face nimic de catre autoritati. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Vorba lui Badea. In tot haosul asta din delta, Pensiunea xxx a gasit o solutie acceptabila pentru pescarii de rapitor .
UITATI-VA CU ATENTIE CE SE PLATESTE DIN TOTALUL SUMELOR SI VETI VEDEA CA RAMANE CU BANII DE PE MASA SI CAZARE!!! Restul e aproare munca patriotica pentru ca clientii sa se simta bine si sa revina
Eu revin si spun ca nu fac reclama. Referitor la administratorul de la Pensiunea xxx e total antibraconaj. Ca se braconeaza in zona Mila 23 se stie de mult si nu se face nimic de catre autoritati. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Vorba lui Badea. In tot haosul asta din delta, Pensiunea xxx a gasit o solutie acceptabila pentru pescarii de rapitor .
UITATI-VA CU ATENTIE CE SE PLATESTE DIN TOTALUL SUMELOR SI VETI VEDEA CA RAMANE CU BANII DE PE MASA SI CAZARE!!! Restul e aproare munca patriotica pentru ca clientii sa se simta bine si sa revina
Lucian, daca aia au dat 7.200 ptr 3 zile sunt niste idioti. ori e caterinca ori sunt chiar foarte prosti..
referitor la xxx sau cum ii zice, e cam piperat pretul. tot in mila 23, la alta pensiune, am platit pentru doua persoane cu muuuuuuuuult mai putin in aceleasi conditii. patronul pescar, cu inima deschisa si cu bratele intinse, ne-a demonstrat matematic ca se poate face o Delta si cu bani putini. ba chiar mai mult, la plecare ne-a facut un pachet pentru drum. cazare+mancare formidabila+transport+pescuit din vaporasul lui= aproape cat costa pentru o persoana la bugfish ala.
nu ne-a dus pe incinte, ca nici nu vroiam, deci n-a dat bani la alti patroni, dar peste am prins. are locurile lui si chiar stie sa faca turism!
nu-i dau numele. este membru aici si poate scrie chiar el. ori n-a vazut ce preturi practica altii...dar o sa-i transmit.
ps: n-are nimeni nimic cu afacerea nimanui, dar uneori e japca pe fata. si nu ma refer la aia, ci in general. unul care e duce pentru prima data in Delta si nu stie mersul, si-o ia grav de tot de la baietii destepti. sa nu mai zic de straini! asta e un motiv pentru care sunt asa putini...nu ca n-ar avea ce vedea.
referitor la xxx sau cum ii zice, e cam piperat pretul. tot in mila 23, la alta pensiune, am platit pentru doua persoane cu muuuuuuuuult mai putin in aceleasi conditii. patronul pescar, cu inima deschisa si cu bratele intinse, ne-a demonstrat matematic ca se poate face o Delta si cu bani putini. ba chiar mai mult, la plecare ne-a facut un pachet pentru drum. cazare+mancare formidabila+transport+pescuit din vaporasul lui= aproape cat costa pentru o persoana la bugfish ala.
nu ne-a dus pe incinte, ca nici nu vroiam, deci n-a dat bani la alti patroni, dar peste am prins. are locurile lui si chiar stie sa faca turism!
nu-i dau numele. este membru aici si poate scrie chiar el. ori n-a vazut ce preturi practica altii...dar o sa-i transmit.

ps: n-are nimeni nimic cu afacerea nimanui, dar uneori e japca pe fata. si nu ma refer la aia, ci in general. unul care e duce pentru prima data in Delta si nu stie mersul, si-o ia grav de tot de la baietii destepti. sa nu mai zic de straini! asta e un motiv pentru care sunt asa putini...nu ca n-ar avea ce vedea.
-
- utilizator nou
Salutare!
E prima oara cand scriu pe forum. Va rog sa fiti blanzi.
Eu si cu amicii mei de pescuiala ne pregatim pentru iesirea anuala in Delta(in Octombrie). Pentru al 3-lea an consecutiv mergem la Mila 23.
Nu o sa fac reclama spunand unde ne vom caza a 3-a oara consecutiv. Va dau calculul facut de mine pentru costurile minime (exceptand manacarea) pe persoana.
Si mie mi se pare ca e un pic cam piperata varianta prezentata de Lucian. Nu judec. E o vorba care spune ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine.
Calculul(fara mancare):
NUMAR PERSOANE: 5
Nopti cazare: 4
Zile pescuit: 5
transport rutier: 600, 120/pers
transport apa: 700, 140/pers
cazare: 1.000, 200/pers
barca pescuit: 500, 100/pers
TOTAL: 2.800, 560/pers
P.S. Nu pescuim pe incinte.
E prima oara cand scriu pe forum. Va rog sa fiti blanzi.
Eu si cu amicii mei de pescuiala ne pregatim pentru iesirea anuala in Delta(in Octombrie). Pentru al 3-lea an consecutiv mergem la Mila 23.
Nu o sa fac reclama spunand unde ne vom caza a 3-a oara consecutiv. Va dau calculul facut de mine pentru costurile minime (exceptand manacarea) pe persoana.
Si mie mi se pare ca e un pic cam piperata varianta prezentata de Lucian. Nu judec. E o vorba care spune ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine.
Calculul(fara mancare):
NUMAR PERSOANE: 5
Nopti cazare: 4
Zile pescuit: 5
transport rutier: 600, 120/pers
transport apa: 700, 140/pers
cazare: 1.000, 200/pers
barca pescuit: 500, 100/pers
TOTAL: 2.800, 560/pers
P.S. Nu pescuim pe incinte.
Noi cu cazare cu barca cu ghid, cu barca(benzina inclusa) cu tot, 7 zile, iesim la 900 de lei.
Preturi piperate rau.
Preturi piperate rau.
@ stefan catalin... atentie cum negociezi la cazare.
camera se ia pe zi, dar pot sa doarma doi.
barca se ia tot pe zi , dar pot sa mearga trei.
preturile sunt discutabile si la...intimidare.
numai la mesele se iau in calcul (de persoana)
camera se ia pe zi, dar pot sa doarma doi.
barca se ia tot pe zi , dar pot sa mearga trei.
preturile sunt discutabile si la...intimidare.

numai la mesele se iau in calcul (de persoana)

pensiune in crisan 400 ron 4 zile 3 nopti cu demipensiune ,de persoana.
@ranga
Doctore daca nu vrei sa faci publicitate unui om care poate ar merita acest lucru, te rog trimite-mi si mie cateva detalii despre conditiile / preturile locatiei din Delta unde ai fost tu pentru ca ma mananca rau de tot sa ajung macar 3 zile acolo in imparatia apelor sa ma deconectez.
Cele bune.
Doctore daca nu vrei sa faci publicitate unui om care poate ar merita acest lucru, te rog trimite-mi si mie cateva detalii despre conditiile / preturile locatiei din Delta unde ai fost tu pentru ca ma mananca rau de tot sa ajung macar 3 zile acolo in imparatia apelor sa ma deconectez.
Cele bune.
-
- veteran
3 persoane Periprava (Ultima Frontiera) 7.500 ron cu in prima saptamana din Octombrie 2012 in care a intrat:
5 zile pesuit +1/2 zile prima zi, (incintele 8,9,11, 6 este mica dar mergea bibancioiul si marlita acolo)
cazare 6 nopti (apartament),
3 barci,
masina de golf electrica de transport de la hotel la incinte si imprejurimi,
3 mese super pe zi fara alcol (o parte am dus noi o parte am cumparat de acolo am dat cca 100eur setea a fost mare)
transport Tulcea-Sulina si retur (rapida),
transport Sulin-Periprava si retur cu masina (Toyota Hillux),
Sejurul a fost satisfacator si i-am dat nota 8 din 10 aici ma refer doar la capturi media stiuci multe de 2 kg. Cele mai bune au fost incintele 9 si 11, 8 slab este balta de crap dar poate pe timp mai rece dupa 1 noiembrie sa mearga si acolo mai bine.
Cazarea masa ospitaliatea nota 13 din 10.
In acea perioada au mai fost 5 baieti care au lovit in 2 zile de pesuit doar 3 stiuci, ei chiar incercau sa pescuiasca.
Periprava nu este pentru unii chiar pomul laudat mai trebuie sa stii sa pescui altfel ramai cu gust amar.
Pescari va mai dau un pont cine isi permite transport cu Sikorsky UH-60 BlackHawk poate merge cu el sunt amenajate in helioport 3 piste de aterizare.
Mai ramane sa vad si Holbina se zice ca acolo este raiu stiucii.
5 zile pesuit +1/2 zile prima zi, (incintele 8,9,11, 6 este mica dar mergea bibancioiul si marlita acolo)
cazare 6 nopti (apartament),
3 barci,
masina de golf electrica de transport de la hotel la incinte si imprejurimi,
3 mese super pe zi fara alcol (o parte am dus noi o parte am cumparat de acolo am dat cca 100eur setea a fost mare)
transport Tulcea-Sulina si retur (rapida),
transport Sulin-Periprava si retur cu masina (Toyota Hillux),
Sejurul a fost satisfacator si i-am dat nota 8 din 10 aici ma refer doar la capturi media stiuci multe de 2 kg. Cele mai bune au fost incintele 9 si 11, 8 slab este balta de crap dar poate pe timp mai rece dupa 1 noiembrie sa mearga si acolo mai bine.
Cazarea masa ospitaliatea nota 13 din 10.
In acea perioada au mai fost 5 baieti care au lovit in 2 zile de pesuit doar 3 stiuci, ei chiar incercau sa pescuiasca.
Periprava nu este pentru unii chiar pomul laudat mai trebuie sa stii sa pescui altfel ramai cu gust amar.

Pescari va mai dau un pont cine isi permite transport cu Sikorsky UH-60 BlackHawk poate merge cu el sunt amenajate in helioport 3 piste de aterizare.

Mai ramane sa vad si Holbina se zice ca acolo este raiu stiucii.

Principial vorbind, daca ar fi sa aleg intre doua locatii de acest gen, identice din toate punctele de vedere dar una avand pret aproape dublu din pricina distantei, atunci e clar ca as alege-o pe cea mai apropiata. Ce rost ar avea sa cheltuiesc dublu, sa merg mai departe si sa gasesc acelasi lucru?LucianBc scrie:"Este drept ca pe oferta de la Mila 23 apare si transferul de la Tulcea si transferurile pana la incintele respective care nu sunt tocmai aproape."
Daca pui aceste transporturi tot acolo iesi ...si eu unul o sa mai revin acolo chiar daca costa mai mult transportul, ptr ca Mila 23 e inima deltei in comparatie cu Uzlina unde pleci de la Murighiol fumezi o tigara si ai ajuns.
in general destinatiile greu accesibile au preturi mai mici pentru a compensa cheltuiala cu deplasarea.
Pe de alta parte, cu banii astia merg 3 zile in Suedia si prind stiuci multe peste 90 cm (parca e mai interesant decat 70 cm). Si vorbesc din experienta, nu din auzite!
Si pe inca o parte: multe din stiucile din unele incinte din Delta sunt cumparate de la braconieri, asa ca... nu-mi vine sa-mi tai singur craca de sub picioare! Prefer sa savurez Delta salbatica, asa cum o stiu eu!
-
- veteran
Da, da , dragi pescari sa stiti ca-n Suedia stiucile de peste 90 cm sunt considerate mirlite si sunt atit de multe incit pina si un muscar le poate prinde la ninfa...Pe de alta parte, cu banii astia merg 3 zile in Suedia si prind stiuci multe peste 90 cm (parca e mai interesant decat 70 cm). Si vorbesc din experienta, nu din auzite!

Singurul mare adevar este ca in Suedia poti pescuii 2 saptamini cu banii pe care-i platesti in Delta in incinte pe 5 zile, aici incluzind avion, cazare , permis ....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!