Nu-mi vine sa cred ca nu stiati locurile cele mai bune de stiuci, cleni, caras-crap, scobar , mreana, somn din BH !!
Undeva am zis ca nu mai spun unde sunt locurile bune dar daca nu's pescari pe acolo is braconeri cu plasa, asa ca e mai bine sa mearga pescarii ! Hai sa-ti dau cateva sfaturi doar pe locurile cu permis de pescuit AJVPS din BH.
Deci: cel mai bun loc de stiuca pina saptamana trecuta (poate si acum) cind au fast tras cu plasa au fost canalul "Valea Ierului" (tankarok), exista stiuca pina 7kg ce stiu io sau crap de 9kg dar si toate albituri carasi biban somn somnotei si clean , care vara se prinde foarte bine la musca, io am distrat de minune acolo. pe locul 2 e canalul colector de la Ghiorac care e totdeauna manevrat de la baraj , poate ca mergi pina acolo si nu poti pescui de fel , si aici exista toate specii de mai sus inclusiv salau (se zice). Pe locul 3 poate fi portiunea de la jos a Crisului Negru , adica de la Ginta in jos doar am auzit ca si acolo se prinde acum stiuci serioase.
Eu nu stiu voi cum sunteti cu asta dar joi am fost sa incerc ceva nimfe noi , am crezut ca mi se ingheata mina de la firu' ud, asa cred ca pina in mai nu mai merg la muscarit si o trec pe scobarit cu paru' de fasole (7m).
Unde? - hei cel mai bun loc de scobar-clean-mreana in BH e in jos de la podul de la Uilac dar si pe la Borz-Soim tot asa.
p.s. am citit undeva ca ati cautat locuri cu avati, in jud BH (dupa cum stiu eu) doar in C.Repede de jos de la Tarian si in C. Negru mai mult de la Ginta in jos se prinde la woblere.