Stiucarit in Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Vara pe caldura mare apa cloceste pe intinsuri. Cand scade accentuat, ca acum, daca te duci pe vreo japsa care dreneaza apa de pe intinsuri te simti ca intr-o mofeta.
Acum o gasesti pe unele ghioluri adanci, canalele tributare acestor ghioluri si chiar pe intinsurile si japsele de pe Dunare si canalele principale
Acum o gasesti pe unele ghioluri adanci, canalele tributare acestor ghioluri si chiar pe intinsurile si japsele de pe Dunare si canalele principale
www.wilddanube.ro
Am observat si eu duminica acest fenomen de migratie a stiucii cand am prins stiuca pe Isac 3 canal ce face legatura intre Perivolovca si lacul Isac.Nu am mai prins stiuca in acel loc in care se merge de obicei la biban......Ca o confirmare a spuselor lui Cristi am vorbit cu localnici ce se plangeau ca din cauza vegetatiei in descompunere de pe ghioluri pestele pe care-l prind in plasa moare intr-o zi.wilddanube scrie:Vara pe caldura mare apa cloceste pe intinsuri. Cand scade accentuat, ca acum, daca te duci pe vreo japsa care dreneaza apa de pe intinsuri te simti ca intr-o mofeta.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Am venit aseara din delta.
Apa este in crestere si vine foarte murdara, cafea cu lapte (nu stiu de unde dracu').
Am avut rezultate slabe, in sensul ca am gasit stiuca peste tot, dar putina.
Am pescuit pe Isac, Harasimova, Militarova, Cuibul cu Lebede, Obretinciuc, Fortuna, Baclanesti si ceva canale din zonele respective.
Am incercat si la salau pe Dunare, dar cum spuneam, apa era f. tulbure si n-am luat aproape nimic.
Cred ca trebuie asteptat sa se stabilizeze nivelul si sa se limpezeasca.
Apa este in crestere si vine foarte murdara, cafea cu lapte (nu stiu de unde dracu').
Am avut rezultate slabe, in sensul ca am gasit stiuca peste tot, dar putina.
Am pescuit pe Isac, Harasimova, Militarova, Cuibul cu Lebede, Obretinciuc, Fortuna, Baclanesti si ceva canale din zonele respective.
Am incercat si la salau pe Dunare, dar cum spuneam, apa era f. tulbure si n-am luat aproape nimic.
Cred ca trebuie asteptat sa se stabilizeze nivelul si sa se limpezeasca.
-
- veteran
- wilddanube
- veteran