stiuca_in_jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
stiuca in jud Botosani
Asa este nucus.Si cum se retrage apa tabara localnicii cu tot arsenalul din dotare si nu mai ramane nici solz de peste.
-
- veteran
stiuca in jud Botosani
Multumesc pentru urari.Ai grija in perioada asta cu localnicii ca sunt bine afumati.Prohibitia in zona aceea este pentru pescarii cu undita nu si pentru braconieri.Sarbatori fericite! si fire cat mai intinse!
Pe Rogojesti nu vor fi probleme daca ai permis de AGVPS.Daca nu,este o taxa de 15,o lei pe zi.Dar in zilele de Paste nu prea cred ca o sa fie cineva pe balta,dar nu se stie!!
Feriti-va de balta de la Forasti jud Suceava(pe linga Falticeni):
-apa mica
-taxa mare :50,0 lei pe zi lumina
-se pescuieste doar de pe mal
-peste doar in reclama :balta a fost plasuita in toamna!!!!
Vezi www ballti.ro
In rest:Florii cu multe flori si fericire!
Feriti-va de balta de la Forasti jud Suceava(pe linga Falticeni):
-apa mica
-taxa mare :50,0 lei pe zi lumina
-se pescuieste doar de pe mal
-peste doar in reclama :balta a fost plasuita in toamna!!!!
Vezi www ballti.ro
In rest:Florii cu multe flori si fericire!
As merge si eu saptamana viitoare intr o marti sau miercuri la Rogojesti. A fost careva zilele astea si a vazut cum e apa, eventual ce mai e pe acolo... ? E vre-o sansa sa se limpezeasca pana atunci ? Ca parca n as bate 100 km dus intors degeaba, mai ales ca n-am barca.
Apropo, daca e careva din SV, ce se mai stie de iazurile din Bosanci, se poate pescui acolo ? Ca anul trecut erau goale toate.. s-au mai populat sau tot broastele sunt majoritare ?
Apropo, daca e careva din SV, ce se mai stie de iazurile din Bosanci, se poate pescui acolo ? Ca anul trecut erau goale toate.. s-au mai populat sau tot broastele sunt majoritare ?
Asa cum mi-am inchipuit viitura a venit. Cred ca pana maine se tulbura si ultima portiune care e doar surie, adica la SP3.Spartacus scrie:As merge si eu saptamana viitoare intr o marti sau miercuri la Rogojesti. A fost careva zilele astea si a vazut cum e apa, eventual ce mai e pe acolo... ? E vre-o sansa sa se limpezeasca pana atunci ? Ca parca n as bate 100 km dus intors degeaba, mai ales ca n-am barca.
Va tin la curent.