De plouat a plouat dar aceasta nu are cum sa tulbure apa si nici nu afecteaza nivelul lacului. Va anunt daca vine viitura de la ucraineni. Deocamdata, apa e limpede dar scazuta cu aproape un metru. Daca nu gresesc, a inceput sa creasca nivelul apei.lucian_flo scrie:Cum e la Rogojesti? Tulbure? A plouat pe acolo?
stiuca_in_jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
-
- veteran
Re: Salut!
Adrianoo! Sa-l tii la vedere sa vada si pestele ca ti-ai luat carnet.Si udal bine ca sa tina.Adrianoo scrie:Baa sunt in regula mi-am luat "CARNET DE MEMBRU PESCAR SPORTIV"!!!
Astazi, vineri, lacul era aproape de cota maxima dar pe malul stang (SP3,...) apa limpede. Nu cred ca exista sanse sa se tulbure. Pe malul drept viitura se deplaseaza spre porti. Se poate pescui (nu stiu daca se prinde si peste).lucian_flo scrie:Si inca se mai anunta ploi. Vroiam sa fac un Rogojesti pe weekend.
- lucian_flo
- senior
Multumesc!
Duminica dimineata as vrea sa merg, pe la 4-5. Duminica trecuta am ajuns prea tarziu. Inaintea mea un individ mai in varsta avea prins ceva bibani frumosi si 2 stiuci.
Domnule Mihali vroiam sa va mai intreb. Merge stiuca la rotativa
pe Rogojesti? Dar bibanul? Eu am cateva de 4,10,11,12 grame. Nu sunt
prea grele? Ar trebui mai usoare? Cam 6 - 6.5 grame.
Duminica dimineata as vrea sa merg, pe la 4-5. Duminica trecuta am ajuns prea tarziu. Inaintea mea un individ mai in varsta avea prins ceva bibani frumosi si 2 stiuci.
Domnule Mihali vroiam sa va mai intreb. Merge stiuca la rotativa
pe Rogojesti? Dar bibanul? Eu am cateva de 4,10,11,12 grame. Nu sunt
prea grele? Ar trebui mai usoare? Cam 6 - 6.5 grame.
hai noroace
Baa merge la toate principalul sa vada stiuca ca esti membru! Ca ai vazut ce am patit data trecuta, a venit usurel pana la mal si cand ma-a vazut s-a prins ca nu sunt membru si a fugit cu tot cu twister. Data viitoare nu mai scapa eaa!!! 

Merge. Treaba cu nalucile usoare se refera de obicei la apa cu adancime mica si o evolutie a nalucii pe deasupra vegetatiei. Daca apa este adanca, asa cum este acum, este bine cu naluca grea sau lestata. Si aceasta in situatia cand nu vedeti atacuri la suprafata. Daca acestea sunt frecvente ne intoarcem la nalucile usoare.