Stiuca si somn in Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

real_mc
utilizator nou
utilizator nou

Stiuca si somn in Bucuresti

Mesaj de real_mc » 14 Apr 2009, 20:57

Salut Forum.

Stie cineva unde as putea pescui stiuca/biban/salau/somn/rapitor in sau pe langa Bucuresti ? (privat sau public, nu conteaza).

Multumesc anticipat.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Stiuca si somn in Bucuresti

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 23:13

real_mc scrie:Salut Forum.

Stie cineva unde as putea pescui stiuca/biban/salau/somn/rapitor in sau pe langa Bucuresti ? (privat sau public, nu conteaza).

Multumesc anticipat.
stiuca si biban pe lacul din Parcul Tineretului (Polivalenta) la naluci dar sa nu te astepti sa ai mereu rezultate...

real_mc
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de real_mc » 16 Apr 2009, 08:45

Am nontat. Multumesc.

Paste Fericit !

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 18 Apr 2009, 07:07

Dar pe Snagov.... se prinde stiuca?!?!
Pe unde? Ceva detalii?!?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 06 Mai 2009, 02:12

@Fario lol, am vazut in AVP din Aprilie parca un reportaj cu Vijelie la pescuit de stiuca pe Tineretului, si cica ar fi prins :D . M-a surprins ca mentiona numele lacului unde a fost, ceea ce de obicei stiu ca nu face. Acum, o fi la caterinca sau chiar este peste in baltoaca aia?? Sti ceva de regimul lacului?? Plata, permis, moca???

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Mai 2009, 12:30

TheFly scrie:@Fario lol, am vazut in AVP din Aprilie parca un reportaj cu Vijelie la pescuit de stiuca pe Tineretului, si cica ar fi prins :D . M-a surprins ca mentiona numele lacului unde a fost, ceea ce de obicei stiu ca nu face. Acum, o fi la caterinca sau chiar este peste in baltoaca aia?? Sti ceva de regimul lacului?? Plata, permis, moca???
Da, sa stii ca e ciudat, el se fereste sa dezvaluie locurile bune...sau le mai zice in PM daca are incredere.
In Tineretului e stiuca de la 500 grame la 3 kg (se zice ca recordul e de 5 kg dar nu am vazut poza) si taxa e pe zi. Nu stiu cat, anul trecut era parca 20 lei. Sa fie si acum la fel sau 30? Daca stie cienva ceva sa zica. Multumim.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 06 Mai 2009, 23:16

k, mersi!

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 07 Mai 2009, 21:10

Se prinde la plastice moi dar mai slab ca anii trecuti. Baietii care "pazesc" baga mono si in plus mai pun niste pet-uri cu carasel legat cam la 50 cm iar a doua zi intra cu barca si culeg. E o locatie folosita in general de cei care vor sa-si incerce sculele cu bani putini si cu rezultate la fel de putine.
Singurul avantaj al baltii e ca-ti poti lua nevasta sau prietena dupa tine sa te admire de pe o banca...sa nu spuna ca iar ai lasat-o singura acasa :lol: :lol: :lol: !!!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Mai 2009, 22:06

horia flucus scrie:Se prinde la plastice moi dar mai slab ca anii trecuti. Baietii care "pazesc" baga mono si in plus mai pun niste pet-uri cu carasel legat cam la 50 cm iar a doua zi intra cu barca si culeg. E o locatie folosita in general de cei care vor sa-si incerce sculele cu bani putini si cu rezultate la fel de putine.
Singurul avantaj al baltii e ca-ti poti lua nevasta sau prietena dupa tine sa te admire de pe o banca...sa nu spuna ca iar ai lasat-o singura acasa :lol: :lol: :lol: !!!
OK, inteleg, rezultate mediocre dar iei familia cu tine. Insa tu unde platesti taxa? Vine paznicul la tine sau mergi in zona debarcader si cauti tu ghereta paznicului? Nu de alta dar sper sa nu ma amendeze cand ma gaseste pe apa cu lanseta cu naluci.

Alin_Carlos88
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Alin_Carlos88 » 07 Mai 2009, 22:31

Taxa e tot 20 ron ca anul trecut...de prins se mai prinde dar marlitza mica...eu dau la stationar.Acum a inceput sa iasa bradishul si e cam greu.Biban are mult...si mare...am prins la undita...dar la naluci nu prea se prinde...despre paznici...nu sunt probleme...vin ei sa ia taxa si iti da bon...oricum stiuca mare nu prea mai este...dar tinand cont ca e in Bucuresti...eu zic ca merita...poate mai pica ceva...daca mai aveti intrebari si pot sa va ajut...cu cea mai mare placere...fir intins!

Scrie răspuns