stiuca la Sulina (Crisan)?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrianc
utilizator constant
utilizator constant

stiuca la Sulina (Crisan)?

Mesaj de adrianc » 12 Aug 2006, 21:42

salut! :)

in primu rand, vreau sa spun ca citesc de ceva vreme ce se scrie pe-aici si am avut oarecare retineri (din respect) in a intra in vorba :)

se pare ca acu e ocazia. vreau sa merg vreo 3 zile saptamana viitoare in delta, mai precis in com. Crisan de pe bratul Sulina.

pe langa marea nelamurire cu permisul de pescuit ( nu stiu daca e valabil vizat aici in bucuresti, si ce anume trebuie facut pentru a putea pescui linistit), voiam sa stiu daca a pescuit cineva stiuca in zona. pe site-ul pensiunii ( de fapt e un grup de pensiuni) se precizeaza ca da, chiar sunt vreo cateva poze cu stiuci care mai de care.

Oricum nu ma duc cu ganduri mari ( la toamna o sa fie alta poveste :D), dar as vrea sa stiu daca are rost sa ma inarmez cu lingurite si lansete, sau sa stau linistit cu gandul la caras si rosioara.

asadar, orice informatie e binevenita. mentionez ca am de gand sa mituiesc vreun localnic sa ma duca cu barca prin locuri de stiuca ( daca eu nu le stiu, sper sa-l corup sa mi le arate el). deasemenea, sa stiti ca tot ce prind se intoarce inapoi, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji :)

multumesc!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 12 Aug 2006, 22:36

Hai ca aia asteptat destul un raspuns...dupa ce vei lua clasica tzeapa de la nea' lipo..cu plimbatul si locurile alea betooon.. in care ieri si acum 2 saptamini s-a prins pe rupte..., dar astazi ..nu maninca...., cauta mirlitele (nu am zis STIUCA) pe canalul de centura paralel cu Dunarea Veche, canalul Bogdaproste.., poate Trei Iezare...,
Daca vrei STIUCA ....mai cauta Lumina, Merhei, Bulberova, U;lasova, Vatafu..etc.........Laponia..etc....

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 12 Aug 2006, 23:04

:(

am auzit ca localnicii procedeaza asa, pe undeva mi se pare normal sa protejeze baltile alea. anormal este ca eu sa-mi iau teapa desi platesc.

m-ai descurajat de tot :(

las ca astept toamna, si atunci vb cu dl. wilddanube :)

sa inteleg ca acum ma duc degeaba cu ganduri de stiuca? :roll:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 12 Aug 2006, 23:41

Nici gind ca protejeaza baltile..ha!!!!..., stai tu linistit..sunt smecheri si tepari de n-au pereche!!!!!!! Dar cel mai bine e sa mergi cu un amic care stie zona . E singura solutie .
Da, poti vorbi cu dl. Wilddanube.., au fost niste amici de-ai mei cu el la Perisor (vezi foto cu timisorenii ce au agatat un crap la oscilanta), si omul e onorabil.In plus la Perisor ai sanse sa gasesti stiuca.

Scrie răspuns