Olteanu', tot oltean! Mă lăsaşi de mă "dedei" în bărci ca tâmpitu' vreme de circa şi vreo 400 de vizualizări cu ştiucile mele de aşişderea ca să-mi spui că de fapt tu n-ai treabă cu doamna Esox! Ptiu şi nu ţ-ar mai pescui mulţi înainte de anticrist ce eşti! Başca îi mai avionarăm şi pe "copiii" ăştia noi de pe "sait" că...alea, alea. Acu' asta e, da' apropo lecţia de pescuit la şalău... cam cât ar face...că am un cunoscut interesat?!

mihaip, dincă_daniel, leonb !

Acu, lăsând gluma şi... zâmbăreţii (cum zice un clasic în viaţă, de pe un site prieten) deoparte, ştiuca la Piatra-pentru oltenii prieteni- sau oricine altcineva,este accesibilă cel mai bine în timpul săptămânii, în nici-un caz sâmbăta sau duminica, pentru cei care plimbă tablele prin baltă cum zice tody. Eu am avantajul distanţei, aşa că-mi permit să dau o fugă după serviciu, chiar şi numai pentru o fotografie. ÃŽn privinţa tric-urilor, de la mine nu cred că aveţi ce învăţa, deoarece nu am o experienţă prea mare în pescuitul răpitorilor. Şi eu, ca şi voi, sunt dintre cei care mai au de învăţat. Nu ştiu voi, dar eu sigur! Craiovenii ! Ţineţi aproape de tody, pt.că e de-al nostru şi...cine ştie, mâine poimâine ne-om întâlni şi noi la o bere şi-un schimb de experienţă, că suntem "minoritari" rău.
leonb, unde zici că ai găsit tu diversitatea aia !? că eu încerc să o regăsesc de câţiva ani şi...dau doar de setci şi braconieri pe Olt! ÃŽncepând cu Moşteni şi până la Ipoteşti e jale în tot timpul anului. Tre să recunosc că, sictirit fiind, anul trecut am mers de foarte puţine ori la plută sau la fund pe cursul râului. Ştiu că sunt zone unde merge binişor dar tre să stai câteva zile ca să ai rezultate. Şi cum stau rău cu timpul liber... Oricum, pentru tody şi toţi ceilalţi, când "ieşiţi", daţi de ştire. ÃŽn măsura în care îmi permite programul, sunt deschis...mai ales pentru un pescuit de şalău. La silicoane!