Olteanu', tot oltean! M? l?sa?i de m? "dedei" în b?rci ca tâmpitu' vreme de circa ?i vreo 400 de vizualiz?ri cu ?tiucile mele de a?i?derea ca s?-mi spui c? de fapt tu n-ai treab? cu doamna Esox! Ptiu ?i nu ?-ar mai pescui mul?i înainte de anticrist ce e?ti! Ba?ca îi mai avionar?m ?i pe "copiii" ??tia noi de pe "sait" c?...alea, alea. Acu' asta e, da' apropo lec?ia de pescuit la ?al?u... cam cât ar face...c? am un cunoscut interesat?!
mihaip, dinc?_daniel, leonb !
Acu, l?sând gluma ?i... zâmb?re?ii (cum zice un clasic în via??, de pe un site prieten) deoparte, ?tiuca la Piatra-pentru oltenii prieteni- sau oricine altcineva,este accesibil? cel mai bine în timpul s?pt?mânii, în nici-un caz sâmb?ta sau duminica, pentru cei care plimb? tablele prin balt? cum zice tody. Eu am avantajul distan?ei, a?a c?-mi permit s? dau o fug? dup? serviciu, chiar ?i numai pentru o fotografie. În privin?a tric-urilor, de la mine nu cred c? ave?i ce înv??a, deoarece nu am o experien?? prea mare în pescuitul r?pitorilor. ?i eu, ca ?i voi, sunt dintre cei care mai au de înv??at. Nu ?tiu voi, dar eu sigur! Craiovenii ! ?ine?i aproape de tody, pt.c? e de-al nostru ?i...cine ?tie, mâine poimâine ne-om întâlni ?i noi la o bere ?i-un schimb de experien??, c? suntem "minoritari" r?u.
leonb, unde zici c? ai g?sit tu diversitatea aia !? c? eu încerc s? o reg?sesc de câ?iva ani ?i...dau doar de setci ?i braconieri pe Olt! Începând cu Mo?teni ?i pân? la Ipote?ti e jale în tot timpul anului. Tre s? recunosc c?, sictirit fiind, anul trecut am mers de foarte pu?ine ori la plut? sau la fund pe cursul râului. ?tiu c? sunt zone unde merge bini?or dar tre s? stai câteva zile ca s? ai rezultate. ?i cum stau r?u cu timpul liber... Oricum, pentru tody ?i to?i ceilal?i, când "ie?i?i", da?i de ?tire. În m?sura în care îmi permite programul, sunt deschis...mai ales pentru un pescuit de ?al?u. La silicoane!