stiuca la Glod si Mica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
stiuca la Glod si Mica
Am auzit de aceste doua balti de langa Cluj dar inca nu am fost sa le incerc.
Puteti sa-mi dati ceva informatii despre taxa, cum sunt in materie de stiuca, etc?
Puteti sa-mi dati ceva informatii despre taxa, cum sunt in materie de stiuca, etc?
Salut, despre balta de la Mica pot sa iti spun ca mai este ceva stiuca , se prinde foarte rar dar numai exemplare mari, am auzit doar de exemplare de peste 4 kg, si am si vazut unul de 5kg, dar de cate ori am fost nu am avut nici macar un atac si am dat de fiecare data cateva ore.
Despre balta de la Glod, este o balta mica care a fost plina cu stiuca , acum cativa ani s-a prins foarte bine, si exemplare de pana la 7-8 kg, dar anul trecut si acum doi ani nu am prins decat marlite de pana la 40 cm.
Despre balta de la Glod, este o balta mica care a fost plina cu stiuca , acum cativa ani s-a prins foarte bine, si exemplare de pana la 7-8 kg, dar anul trecut si acum doi ani nu am prins decat marlite de pana la 40 cm.
Asta ar fi cea mai mare prostie , dar nu cred ca va putea face asta din cauza ca apa langa deversor este foarte mare si ar trebui sa strice tot digul. La ora actuala in balta exista foarte mult puiet de stiuca si ar fi pacat sa il omoare, dar ce sa faci traim in tara tuturor posibilitatilor si aici fiecare face ce il taie capul :cry: .
-
- utilizator constant
Mai stiti ceva de balta de la Glod? se mai poate da la stiuca sau mai e doar crap si caras?
Am fost pana la Mica intr-o dupa-masa (aveam drum in zona) ca sa gasesc lacul si sa vad daca se poate pescui. Am ramas surprins sa gasesc o balta ingradita, cu o placa "Pescuitul interzis". Stiti ceva de treaba asta?
Am fost pana la Mica intr-o dupa-masa (aveam drum in zona) ca sa gasesc lacul si sa vad daca se poate pescui. Am ramas surprins sa gasesc o balta ingradita, cu o placa "Pescuitul interzis". Stiti ceva de treaba asta?
-
- utilizator constant
am fost la pescuit pe balta de la GLOD...nu am fost singurul care am mers degeaba! lacul a fost golit si ARAT si apoi reumplut!!! deci nu am prins nimic...nici macar un biban!!! si nu am fost singur...mai erau cam 10 pescari...NICI O TRASATURA! probabil a scos tot pestele peste 10 cm. deci balta poate fi stearsa din circuitul celor ce vor ceva aventura la rapitori!