stiuca la Glod si Mica

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

stiuca la Glod si Mica

Mesaj de tavicoroiu » 28 Apr 2005, 18:27

Am auzit de aceste doua balti de langa Cluj dar inca nu am fost sa le incerc.
Puteti sa-mi dati ceva informatii despre taxa, cum sunt in materie de stiuca, etc?

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 07 Mai 2005, 13:34

pe unde vin baltile astea mai exact? nu am auzit de ele...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Iul 2005, 11:00

Salut, despre balta de la Mica pot sa iti spun ca mai este ceva stiuca , se prinde foarte rar dar numai exemplare mari, am auzit doar de exemplare de peste 4 kg, si am si vazut unul de 5kg, dar de cate ori am fost nu am avut nici macar un atac si am dat de fiecare data cateva ore.
Despre balta de la Glod, este o balta mica care a fost plina cu stiuca , acum cativa ani s-a prins foarte bine, si exemplare de pana la 7-8 kg, dar anul trecut si acum doi ani nu am prins decat marlite de pana la 40 cm.

lauri
junior
junior

Mesaj de lauri » 16 Iul 2005, 10:30

La sfarsitul saptamanii trecute, proprietarul baltii de la Glod a spart digul acesteia pentru a o seca. Din spusele lui am inteles ca doreste sa curete balata si sa o repopuleze doar cu caras si crap (in nici-un caz cu stiuca si biban).

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 18 Iul 2005, 08:12

Asta ar fi cea mai mare prostie , dar nu cred ca va putea face asta din cauza ca apa langa deversor este foarte mare si ar trebui sa strice tot digul. La ora actuala in balta exista foarte mult puiet de stiuca si ar fi pacat sa il omoare, dar ce sa faci traim in tara tuturor posibilitatilor si aici fiecare face ce il taie capul :cry: .

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 08 Sep 2005, 13:28

Mai stiti ceva de balta de la Glod? se mai poate da la stiuca sau mai e doar crap si caras?
Am fost pana la Mica intr-o dupa-masa (aveam drum in zona) ca sa gasesc lacul si sa vad daca se poate pescui. Am ramas surprins sa gasesc o balta ingradita, cu o placa "Pescuitul interzis". Stiti ceva de treaba asta?

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Sep 2005, 14:18

salut, s-ar parea ca balta de la mina a fost concesionata de cineva si omul si-a intrat in drepturi, mai multe vesti dupa ce mai aflu detali.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 08 Sep 2005, 16:31

Offtopic din nou: la Sacalaia se mai prinde cate ceva? Sau inca nu au inceput doamnele sa se iubeasca cu tablele?

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 01 Oct 2005, 13:59

Mai, chiar nu aveti noutati, informatii, nimic despre glod si mica?

pintea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pintea » 31 Oct 2005, 10:38

am fost la pescuit pe balta de la GLOD...nu am fost singurul care am mers degeaba! lacul a fost golit si ARAT si apoi reumplut!!! deci nu am prins nimic...nici macar un biban!!! si nu am fost singur...mai erau cam 10 pescari...NICI O TRASATURA! probabil a scos tot pestele peste 10 cm. deci balta poate fi stearsa din circuitul celor ce vor ceva aventura la rapitori!

Scrie răspuns