Stie cineva de buturugeni?cit e taxa?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Stie cineva de buturugeni?cit e taxa?
Multumesc
buturugeni
Taxa e de 40 ron dar si aceasta balta e sleita de marii pescari ai tarii care baga tot in traista ,acum trei saptamani unu mic si gras prinsese si el una de vreo 30 cm si tot o arata unui amic dupa care a bagato mindru in sarsana,asta e situatia dar daca te duci acolo eu iti urez oricum succes.
Numai bine ...
Numai bine ...
Taxa e de 40 ron, dar te poti intelege cu oamenii.
Daca pescuiesti la rapitor or sa te omoare marlele.
Mai tine si stiuca mare, a luat un amic la 4 kg duminica.
Cele mici au fost eliberate, cu exceptia uneia care se ranise f rau la branhii.
Incearca la plastice...
Incearca la plastice...

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Taxa e de 40 ron, dar te poti intelege cu oamenii.
Incearca la plastice...
Incearca la plastice...

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
am fost eu la buturugeni..nu stiu dak magura..am inteles ca akolo se prinde..oricum taxa era de 25 lei si-am prins 5 carasi la 500g toata ziua.am incercat cu: viermusi,rame,coropisnita,porumb(diferite arome),mamaliga (patratica-diferite arome), pufuleti. am fost 6 insi si-am folosit toti un nr de 6 lansete (ceilalti prieteni au prins tot carasi)..a mai luat un prieten la undita niste oblete cu care am incercat la rapitor..dar nimik.dak dai de balta aia,sa nu te apuci sa despachetezi.Cauta Magura! am inteles ca akolo se prinde! Fir Intins!
-
- veteran
-
- utilizator constant
aia nu e magura-buturugeni, cred ca ai dat in balta de langa podul de fier, e mai seaca ca o piatra seaca.PsiHo scrie:nu stiu pe care am nimerit..oricum am dat langa o casa parasita.
la magura am vazut ca se iau in principal marle pe langa stuful din capatul cu gropi al baltii (partea de vest).
Carping Club
Magura
Ai fost pe balta lui Florin, casa aia parasita e pe un mal mai innalt si treci cu masina peste o zona cu nisip , si cum spune mirceaef e intradevar seaca , eu iti sugerez sa cauti mai innainte de Magura alte gropi unde o sa gasesti mai multa stiuca ca pe Buturugeni.
Numai bine...
Numai bine...
-
- utilizator constant
Re: Magura
a fost ... acum au scos si marlele de 300 gr. duminica trecuta puteai sa juri ca e foc de artificii pe balta, zburau linguri si rotative de nu stiai cine-ti ia sapca din cap ... baieti perseverenti, fac curatenie la locu' de munca, nu lasa nimic in urma.pupu scrie: ... eu iti sugerez sa cauti mai innainte de Magura alte gropi unde o sa gasesti mai multa stiuca ca pe Buturugeni.
Numai bine...
Carping Club