stica la Insula!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
stica la Insula!
Oameni buni,locuiesc de 20 de ani linga Insula de Agrement de la Bacau si abia anul asta am aflat,vazut si prins stiuca
Cind a ajuns aici(spre bucuria mea)nu stiu,dar am auzit una si mai tare:este si salau!Adio Galbeni,Racaciuni,Podoleni-vivat Insula!

-
Liviu Mihai
- utilizator nou

Mda,e posibil...Cu toate ca avem o multime de balti si locuri prin zona incit ne e greu sa alegem unde vom merge,doar in putine mai poti prinde ceva adevarat.Braconierii,inundatiile,vintul,nesimtirea,serviciul...Liviu Mihai scrie:Eu cred ca tot pe la Podoleni sau pe la valeni de Bacau o sa petrecem si anul asta.
acu vreo juma' de an m-am imprietenit la Lacul Rosu cu niste oameni de bine din Bacau.
pe mine ma frigeau degetele sa dau putin in rezervatie dar nefiind voie m-am consolat cu niste beri.
si uite-asa i-am cunoscut pe cetateni cu care am combatut toata noaptea. strasnic. stiu astia nene cu Jack.ul nu altceva!
in fine, oamenii mi-au povestit (si aratat foto!) cu niste stiuci grozave prinse "la insula"!
acu...poate e vreunul din ei pe forum aici...
P.S. unul era Mihai celalalt...nu mai stiu

pe mine ma frigeau degetele sa dau putin in rezervatie dar nefiind voie m-am consolat cu niste beri.
si uite-asa i-am cunoscut pe cetateni cu care am combatut toata noaptea. strasnic. stiu astia nene cu Jack.ul nu altceva!
in fine, oamenii mi-au povestit (si aratat foto!) cu niste stiuci grozave prinse "la insula"!
acu...poate e vreunul din ei pe forum aici...
P.S. unul era Mihai celalalt...nu mai stiu
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Leba,din cite am dedus eu,sintem cam putini din Bacau.Lacul Rosu e super,are peste(din auzite)dar chiar ca nu e voie la prins.Daca reusesti,incearca barajul de la Bicaz.Spre coada"lacului"cica se prinde bine,chiar pe vremea asta.Si dupa cum ai vazut,bacauanii se descurca bine,dar nu numai cu Jack-ul,ci si cu "dom'Profesor"sau"Plimbaretu'",nu te refuza nici de o bericioaica"de la fund,la apa rece,unde-i place sa stea",un Cotnari,o Valea Mare,ce-o fi...numai sa ai;si nu te lasa la greu
Copchii reusiti,domle,ce mai! :DIar la Insula,ultima data cind am fost povestea un paznic ca nea Gica(parca)de la debarcader a luat 15kile stiuca din vreo 20 de bucati.Cea mai mare de vreo 5 kile.Eu de cite ori am fost spre sfirsitul anului nu am prins.Inca se mai mergea cu barca,si nu am luat decit biban,dar unul dintre cei care erau cu mine a luat 4 siuci de aprx.1kg. bucata.Prinse si eliberate,cum sta bine la"mirlite' 
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!