stica la Insula!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sebi/7
veteran
veteran

stica la Insula!

Mesaj de sebi/7 » 05 Dec 2005, 18:55

Oameni buni,locuiesc de 20 de ani linga Insula de Agrement de la Bacau si abia anul asta am aflat,vazut si prins stiuca :? Cind a ajuns aici(spre bucuria mea)nu stiu,dar am auzit una si mai tare:este si salau!Adio Galbeni,Racaciuni,Podoleni-vivat Insula! :D :D :D

Liviu Mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Liviu Mihai » 15 Ian 2006, 21:26

Eu cred ca tot pe la Podoleni sau pe la valeni de Bacau o sa petrecem si anul asta.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 19 Ian 2006, 19:43

Liviu Mihai scrie:Eu cred ca tot pe la Podoleni sau pe la valeni de Bacau o sa petrecem si anul asta.
Mda,e posibil...Cu toate ca avem o multime de balti si locuri prin zona incit ne e greu sa alegem unde vom merge,doar in putine mai poti prinde ceva adevarat.Braconierii,inundatiile,vintul,nesimtirea,serviciul... :roll: cam de asta nu prea mai e cum era odata.Totusi,daca esti din zona,iti recomand Rogoaza.S-ar putea sa ai surprize placute :) Dar numai cu barca.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Ian 2006, 17:05

acu vreo juma' de an m-am imprietenit la Lacul Rosu cu niste oameni de bine din Bacau.
pe mine ma frigeau degetele sa dau putin in rezervatie dar nefiind voie m-am consolat cu niste beri.
si uite-asa i-am cunoscut pe cetateni cu care am combatut toata noaptea. strasnic. stiu astia nene cu Jack.ul nu altceva!
in fine, oamenii mi-au povestit (si aratat foto!) cu niste stiuci grozave prinse "la insula"!
acu...poate e vreunul din ei pe forum aici... :roll: :D

P.S. unul era Mihai celalalt...nu mai stiu :oops: :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 24 Ian 2006, 20:49

Leba,din cite am dedus eu,sintem cam putini din Bacau.Lacul Rosu e super,are peste(din auzite)dar chiar ca nu e voie la prins.Daca reusesti,incearca barajul de la Bicaz.Spre coada"lacului"cica se prinde bine,chiar pe vremea asta.Si dupa cum ai vazut,bacauanii se descurca bine,dar nu numai cu Jack-ul,ci si cu "dom'Profesor"sau"Plimbaretu'",nu te refuza nici de o bericioaica"de la fund,la apa rece,unde-i place sa stea",un Cotnari,o Valea Mare,ce-o fi...numai sa ai;si nu te lasa la greu :wink: Copchii reusiti,domle,ce mai! :DIar la Insula,ultima data cind am fost povestea un paznic ca nea Gica(parca)de la debarcader a luat 15kile stiuca din vreo 20 de bucati.Cea mai mare de vreo 5 kile.Eu de cite ori am fost spre sfirsitul anului nu am prins.Inca se mai mergea cu barca,si nu am luat decit biban,dar unul dintre cei care erau cu mine a luat 4 siuci de aprx.1kg. bucata.Prinse si eliberate,cum sta bine la"mirlite' :)
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Scrie răspuns