Starea Ialomitei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Starea Ialomitei
De cateva luni raul Ialomita este mereu tulbure in zona Ciolpani, pe DN1.
Cine pescuieste mai in amonte poate spune daca este tot asa de muradra sau ceva mai limpede ?
Nu stiu daca este din cauza ploilor sau or fi niste balastiere prin zona care tot tulbura apa, si as vrea sa incerc in alta parte.
Cine pescuieste mai in amonte poate spune daca este tot asa de muradra sau ceva mai limpede ?
Nu stiu daca este din cauza ploilor sau or fi niste balastiere prin zona care tot tulbura apa, si as vrea sa incerc in alta parte.
Re: Starea Ialomitei
Este de la ploi. Ialomita ar fi in parametrii dar vin afluentii mult mai mari si mai ''colorati''.
De 2 luni tot astept sa se limpezeasca.
Da o mai fi ramas ceva peste in ea sau or fi murit toti sufocati de noroi ??
Da o mai fi ramas ceva peste in ea sau or fi murit toti sufocati de noroi ??

Vreau sa incerc niste locuri pe la Balta Doamnei, cica ar fi niste gropane de balastiere in albia raului, si abia astept sa se limpezeasca.
Macar o baie sa fie , in caz ca pestele se odihneste !
Macar o baie sa fie , in caz ca pestele se odihneste !

Ialomita se curata cel mai greu dintre raurile din jurul Bucurestiului din cauza ploilor de la munte care aduc apa mare.
Ialomita a inceput sa se limpezeasca, am fost ieri pe Cricov, nu la pescuit ci ca sa scap un pic de caldura din oras, si era mai limpede.
YoNutzu, stii cum este Ialomita ? Vreau maine sa merg la peste si nu as vrea sa bat drumul degeaba.
@rcorbu
Scuze dar nu am putut raspunde pentru ca aseara tarziu am venit de pe Siret ...
Ialomita la noi este tot murdara ...
Am fost azi pe Ialomita, la marginea localitatii Balta Doamnei, apa un pic mare dar verzuie, nu chiar limpede, asta la ora 7.YoNutzu scrie:@rcorbu
Nu am prins nimic asa ca am plecat, dar la orele 12 am vazut raul in dreptul localitatii Cornesti, foarte tulbure, probabil ca a plouat la munte.
Spre surpinderea mea, Cricovul Dulce era foarte limpede si scazut comparativ cu saptamana trecuta.