spuneti-mi si mie va rog un loc de pescuit pe la oltenita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
spuneti-mi si mie va rog un loc de pescuit pe la oltenita
as vrea sa ma duc sapt.viitoare pe la oltenita si nu stiu cum sa ajung pe la canalele de langa oltenite.am inteles ca unul este chirnogi,sau dorobantu ,dichiseni,dati-mi un sfat cum pot sa ajung din bucuresti pe unul dintre canale.am permisul vizat oltenita si giurgiu,la fel si la frontiera.nu am fost niciodata in zona asta ,asa daca este vreun binevoitor frate pescar sa-mi dea un sfat ii multumesc mult.
Pescarul inrait
-
- utilizator constant
Salut
Numele meu e Mihai si sunt din Bucuresti. Si eu sunt nou pe site. Am fost pe 24 -25 martie pe canalul Dorobantu si am stat 2 zile.Este ul lok superb de pescuit ...in care inca mai exista peste. La iesirea din comuna Manastirea se face dreapta.Dar trebuie mers cam 10 km pana la varsarea in Dunare. Akolo mananca bine. La orice momeala vie. Am incercat numai la stationar pentru c aeu sunt estul de novice in ale pecuitului.
daca te hotaresti sa iesi poti sa imi lasi un mesaj aici sau pe id de messenger Mihaiepcs Fire intinse!

-
- junior
locuri,de pescuit sportiv
tot mihai ma numesc si mersi pt. respuns.eu lucrez o sapt.si una sunt liber .nu am raspuns fiindca am lucrat,si plec maine (12-04) pana la dunare(km 448) nr. telef.0726737636.stau pe langa casa poporului.plec cu bicicleta,fiindca nu am inca numere la scuter.
Pescarul inrait
Salut sunt nou pe aicea
Mar interesa si pe mine niste balti de pecuit in perioada de prohibitie in zona Olteniei si In zona Brasov Si Sibiu
Va multumesc !
Va multumesc !