Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Sa-nteleg ca avem avat in Merisani ? frumos.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de
facut!
facut!
Defapt, stati....nici avat nu era..... Era un biet caras 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Era carap!Nemernic scrie:Defapt, stati....nici avat nu era..... Era un biet caras
nasolu scrie:Era carap!Nemernic scrie:Defapt, stati....nici avat nu era..... Era un biet caras
Nasolu dezinformeaza !
Era oblete toata ziua. Intradevar RECORD , dar era oblete.Eram de fata cu Julien,deci nu are cum sa ne contrazica.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Mai baieti!
Nu era cumva tarpon?!?! Ca mie asa mi s-a parut....

Ti s-a parut Silviule. Era taimen pitic.costin_s scrie:Mai baieti!

E ceva de speriat cu Argesul asta,cred ca are miliarde de stiuci de la deversarile de anu'asta!Pe unde dai la clean,numa'taieturi!
Cam asa este, sunt destul de multe stiuci..mai ales in zona Parcului , 2 iesiri doua voblre.....si d'alea bune 

Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de
facut!
facut!
Am inceput topicul asta pt. clean acum cativa ani buni, asa ca inapoi la clean. Poze de acum vreo doua saptamani: http://s1126.photobucket.com/user/aditu ... t=3&page=1
Se regenereaza Valsanul acum ca nu mai merg toate balastierele din zona Malureni-Valea Marului...sau ma rog, merg cu program limitat. Si apa e limpede, si clenutii au inceput sa creasca...acu' doi ani (cand pescuisem in zona ultima data) prinsesem numai cateva fatze...apa tulbure si de kakao.
Se regenereaza Valsanul acum ca nu mai merg toate balastierele din zona Malureni-Valea Marului...sau ma rog, merg cu program limitat. Si apa e limpede, si clenutii au inceput sa creasca...acu' doi ani (cand pescuisem in zona ultima data) prinsesem numai cateva fatze...apa tulbure si de kakao.
Nu este de evitat in aceasta perioada nici raul Targului in zona balastierei de la Purcareni.Fir intins