Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
va salut.imi spuneti,va rog, cum se ajunge cu masina la Argesului cu Valsanuladitud scrie:Eu pescuiam in August trecut de la confluenta Argesului cu Valsanul in jos. E adevarat ca Valsanul vine cu debit mai mare si de aici au aparut ceva confuzii in discutiile mele cu 'fratelecelmic', care-l numea Valsan si de la confluenta-n aval pana la lacul de acumulare de la Budeasa, unde raul (oricum s-ar numi) se-ntalneste cu canalul de fuga care vine tot de la Merisani. Eu i-am zis Arges pentru ca merge pe albia veche a Argesului, chiar daca intre Merisani si Budeasa contributia mai mare e a Valsanului.
Daca te mai duci .......BAFTA !
Vorbeste cu Pescar94.fishbone1303 scrie:salut baieti ,
nu am mai intrat pe forum de 2 3 ani ... si nici la peste nu prea am fost:) in schimb in ultma vreme aproape zi de zi pe arges pe taluz la strand ... in parcul nou n am prins niciodata
vreau sa ma duc pe doamnei si nu prea stiu ce tip de voblere culori etc sa folosesc ... iar despre locuri stiu decat la podul de la mioveni si in spate la tgm . voiam sa stiu daca aveti si alte locuri de recomandat. salut si fir intins
Deci se mai poate pescui pe Doamnei? Nu mai vine apa asa namoloasa? Ca parca era un dezastru...nasolu scrie:Nimic nu misca p-aci fara ca el sa stie!E al mai bun,stie toate locurile,prinde peste grupa mare,da'nu-l vede nimeni,e normal sa fim invidiosi cu totii
!