Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran
- Defined_Art
- utilizator nou
----------------Matei Claudiu scrie:salut si bine ai venit!!!!
din cate inteleg eu, nu sti mai nimic despre spining,asa e??dar lasa ca ai timp sa inveti...
spor la treaba si poate mergem o data la pescuit...
Mda... Spinning-ul presupun ca e metoda de pescuit care consta in tragerea momelii la mal/barca. Gen pescuitul la oscilanta, rotativa, vobler, twister... Sau ma insel ?
- Defined_Art
- utilizator nou
-----------adyy scrie:deci, link cu viermalaul:
http://www.youtube.com/watch?v=EWsa4XPGfw0
Super!
Cat ceri pe un asemenea model ?
Lasa-mi si mie IDul tau te rog ! Mi-ar place sa tinem legatura!
Fir intins in continuare!
- Bogdan_Alex
- veteran
salut,
da cineva pe canalul de fuga de la merisani?
eu am incercat in weekend chiar in buza tunelului si mi-a dat asa o senzatie de "natura moarta" . parca nu misca nimic in apa aia.
apoi a dat drumu la canal, dar in afara ca a inceput sa se anime apa, prin apa parca tot NIMENI nu era .
eu am incercat in weekend chiar in buza tunelului si mi-a dat asa o senzatie de "natura moarta" . parca nu misca nimic in apa aia.
apoi a dat drumu la canal, dar in afara ca a inceput sa se anime apa, prin apa parca tot NIMENI nu era .
Fara pescuiala viata e pustiu
- Matei Claudiu
- veteran
Defined_Art scrie:----------------Matei Claudiu scrie:salut si bine ai venit!!!!
din cate inteleg eu, nu sti mai nimic despre spining,asa e??dar lasa ca ai timp sa inveti...
spor la treaba si poate mergem o data la pescuit...
Mda... Spinning-ul presupun ca e metoda de pescuit care consta in tragerea momelii la mal/barca. Gen pescuitul la oscilanta, rotativa, vobler, twister... Sau ma insel ?
nu te inseli...chiar asta e...
eu in noaptea asta plec la mare si ma intorc undeva pe vineri seara....
ai scule de spin????
poate facem sambata o partida pe teleorman....la clean,avat si ce o mai pica...in functie de vreme...locurile le stiu eu, tie iti trebuie decat echipament...(insemnand bat ul sau l, mulineta echipata cu fir subtire 0,12-0,14-0,16 si ceva naluci - de preferat voblere 1-3 cm sau rotative mici 00 - 0)...(citeste si u topicurile de pe aici de pe forum)
eventual si masina +- am si eu ...oricum lucrurile astea le vorbim....lasa-mi eventual nr tau de mobil pe privat....
cel mai sigur vb pe vineri cand ma intorc eu....
e ok asa???
stima
- Bogdan_Alex
- veteran
Chiar nimeni?????????????Bogdan_Alex scrie:salut,
Sambata era ok apa pe valcele, nu cristal dar limpedetivi scrie:salutare,
Acum dupa ploile astea' stie cineva cum sunt apele pe la Valcele, Zigoneni??? limpezi sau nu?????
Multam!
Fara pescuiala viata e pustiu
- Defined_Art
- utilizator nou
Salutari tuturor
Sunt sanse sa prinzi ceva daca pescuiesti la spinning de la barajul Budeasa in jos pe rau ? Ma refer imediat de la locul acela de caiac canoe...
Bibani am vazut ca sunt, dar cleni or fi
?
Bibani am vazut ca sunt, dar cleni or fi

- Bogdan_Alex
- veteran