Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran
- Matei Claudiu
- veteran
in ciuda faptului ca este prohibitie, de 1 mai am facut un pescuit pe teleorman de cateva ore si... am avut parte de o distractie pe cinste!
super distractie...de 1 mai muncitoresc...am muncit cu niste cleni babani
!!
am si o poza in galerie,pt lamuriri
!!!
pe la mioveni sau pe langa stie cineva ceva locuri???plec maine pt doua zile si as vrea sa ma distrez un pic, bineinteles c&r!!!
cateva sugestii azi ar fi minunate!!!
multunesc anticipat!!!
super distractie...de 1 mai muncitoresc...am muncit cu niste cleni babani

am si o poza in galerie,pt lamuriri

pe la mioveni sau pe langa stie cineva ceva locuri???plec maine pt doua zile si as vrea sa ma distrez un pic, bineinteles c&r!!!
cateva sugestii azi ar fi minunate!!!
multunesc anticipat!!!
Salutare, si eu fac parte din cei care au incalcat legea, marti , a treia zi de Pasti am fost si eu pe tot Teleorman la clean, doar doi cleni prinsi si eliberati, un vobler pierdut si foarte multe atacuri, oricum DISTRACTIE...
Eu pescui in zona Mioveniului la Pod Piscani_Bemo si la Pod Colibasi, insa anul acesta nu am iesit aici inca...oricum nu se compara cu Teleormanul, este un rau de nota 10.
Eu pescui in zona Mioveniului la Pod Piscani_Bemo si la Pod Colibasi, insa anul acesta nu am iesit aici inca...oricum nu se compara cu Teleormanul, este un rau de nota 10.
- Matei Claudiu
- veteran
eu pe terleorman am invatat sa pescuiesc cand eram copil cu varga si tot aici am deprins si tainele spiningului acum cativa ani!!!
este un rau destul de capricios!!!am fost si vinerea trecuta si nu am vazut trasatura in conditiile in care am pescuit cateva ore bune si am batut 5 km de rau inainte si inapoi, unde cunosteam multe locuri bune!!!iar duminica in 2 ore si ceva m-am distrat cat pt o saptamana intr-o portiune de 500m de rau!!!
multumesc pt informatii tivi, dar a cam plouat ieri si s-ar putea sa fie tulbure raul
!!!dar oricum multumesc...
este un rau destul de capricios!!!am fost si vinerea trecuta si nu am vazut trasatura in conditiile in care am pescuit cateva ore bune si am batut 5 km de rau inainte si inapoi, unde cunosteam multe locuri bune!!!iar duminica in 2 ore si ceva m-am distrat cat pt o saptamana intr-o portiune de 500m de rau!!!
multumesc pt informatii tivi, dar a cam plouat ieri si s-ar putea sa fie tulbure raul

- Matei Claudiu
- veteran
- Matei Claudiu
- veteran
adevarul asta e costin
!!!
acum cativa ani erau decat cativa localnici la pluta, cel putin pe astia ii vedeam eu, in conditiile in care pescuiam foarte des....iar acum....numai anul asta intr-o zi, intr-o ora m-am intalnit cu peste 7- 8 pescari pe o portiune f mica de rau....
teleormanul se braconeaza intens!eram acu vreo 3 saptamani pe "garla" in cautare de locuri noi, ploua...si meream cu masina pe malul garlei, la un moment dat ajung sa merg cu masina pe langa un mal foarte abrupt,vad o portine de rau superba, mai vad o bicicleta,...ma dau jos...vad un nene care se plimba pe malul raului cu mainile in buzunar!toate bune si frumoase il intreb daca da la peste, zice ca sta si el pe aici pe mal se plimba...cand imi arunc ochii pe apa, omul pazea vreo 2 setci bagate tacticos!
m-am gandit sa sun la jandarmi sau sa anunt sefu de post din comuna, dar mi-am zis ca e in zadar....asa ca am plec acasa foarte dezamagit....
o sa ajungem sa pescuim in acvariu....
tivi pe unde anume ai de gand sa mergi?poate ne combinam la un pescuit
!!!
astept raspuns de la tine!!!!

acum cativa ani erau decat cativa localnici la pluta, cel putin pe astia ii vedeam eu, in conditiile in care pescuiam foarte des....iar acum....numai anul asta intr-o zi, intr-o ora m-am intalnit cu peste 7- 8 pescari pe o portiune f mica de rau....
teleormanul se braconeaza intens!eram acu vreo 3 saptamani pe "garla" in cautare de locuri noi, ploua...si meream cu masina pe malul garlei, la un moment dat ajung sa merg cu masina pe langa un mal foarte abrupt,vad o portine de rau superba, mai vad o bicicleta,...ma dau jos...vad un nene care se plimba pe malul raului cu mainile in buzunar!toate bune si frumoase il intreb daca da la peste, zice ca sta si el pe aici pe mal se plimba...cand imi arunc ochii pe apa, omul pazea vreo 2 setci bagate tacticos!
m-am gandit sa sun la jandarmi sau sa anunt sefu de post din comuna, dar mi-am zis ca e in zadar....asa ca am plec acasa foarte dezamagit....
o sa ajungem sa pescuim in acvariu....
tivi pe unde anume ai de gand sa mergi?poate ne combinam la un pescuit

astept raspuns de la tine!!!!
Nu vreau sa va stric planurile de week-end,azi a plouat torential in zona si apa era ciucalata,mai bine va informati despre starea garlei pana sa purcedeti la drum!Fire intinse!tivi scrie:Salut,
As vrea sa merg in zona Recea, cum intri in sat primul drum la dreapta, in zona asta am mai fost , sau daca nu poate la iesire din Izvoru.
P.S. Nu trebuie musai mers pana acolo,o ia mai pe aproape: