Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
la cum este vremea nu cred ca pune botu.am dat azi o fuga pe arges si doamnei in zona mall-ului sa vad cum este apa si ambele rauri erau cam negre.
sper ca pe la sfarsitul lui martie daca ne lasa vremea sa manance pe doamnei.iar in legatura cu noua ta achizitie poti sa te uiti aici http://www.rapitori.ro/forum/post-205457.html
sper ca pe la sfarsitul lui martie daca ne lasa vremea sa manance pe doamnei.iar in legatura cu noua ta achizitie poti sa te uiti aici http://www.rapitori.ro/forum/post-205457.html
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Paste Fericit!
Un calduros "Hristos a inviat" catre toti membrii din zona Pitesti!
P.S. Astept sa ne (re)vedem in 2011. Din pacate/fericire (depinde din ce pdv privesti problema), a intervenit ceva si nu mai pot ajunge in vara asta in tara. Totusi, tinem legatura: astept cat mai multe poze cu cleni prinsi prin zona!
P.S. Astept sa ne (re)vedem in 2011. Din pacate/fericire (depinde din ce pdv privesti problema), a intervenit ceva si nu mai pot ajunge in vara asta in tara. Totusi, tinem legatura: astept cat mai multe poze cu cleni prinsi prin zona!
nimik
Am fost sambata cam peste tot! Nimik... nici macar un tzac! Nush ce-a fost dar cu siguranta n-a fost o zi prea buna de pescuit; pe la 13.30 m-a zgornit ploaia acasa! Doamnei e in continuare f tulbure, o sa mai vina si depunerea icrelor asa ca pana prin iunie s-a cam dus cleanul!!! Fire intinse!
-
- veteran
Re: nimik
Du te in sus spre Cabana Voina sa vezi ca poate e mai limpede raul Doamnei decat la Pitesti. Eu ma gandeam sa incerc un pastrav cam pe 24 aprilie, nu mai am rabdare pana la 1 mai, plus ca atunci sunt la un botez si il ratez! Vremea sa tina cu mine, atat trebuie.kauciuk scrie:Am fost sambata cam peste tot! Nimik... nici macar un tzac! Nush ce-a fost dar cu siguranta n-a fost o zi prea buna de pescuit; pe la 13.30 m-a zgornit ploaia acasa! Doamnei e in continuare f tulbure, o sa mai vina si depunerea icrelor asa ca pana prin iunie s-a cam dus cleanul!!! Fire intinse!