fratelecelmic scrie:sorry, am avut ceva treaba.
am fost la niste salai frumosi, iar dum seara am fost pe golesti la bibi tot la plastice.
dak ai fost pe doamnei cu nasolu de ce nu ati dat pe arges, pe partea cu orasul din zavoi in sus pana la colonie?
vb
Am dat, vorbesc acum de Joia trecuta, de la podul de la Euromall in amonte, si pe o parte si pe alta; nici eu, nici "nasolu" n-am avut macar un atac. El mi-a trimis o poza cu niste cleni frumosi luati Vineri seara (din pacate, eu n-am mai fost cu el atunci). M-am dus apoi Sambata dimineata si mai sus, de la picioarele de pod sute de metri in amonte, si, desi raul curgea, n-am avut niciun atac (wobbler Salmo, Rapala CD, Strike King Bitsy Pond Minnow, rotative Mepps Aglia, Mepps Black Fury) pana nu s-a oprit, culmea, raul. Atunci am luat un amarat (Mepps argintiu cu buline rosii, marimea zero) de vreo 250g. Era aproape de pranz, aproape de plecare si m-a distrat sa-i vad pe toti obletistii uluiti vazand un peste care era probabil la fel de greu cat toata captura lor de-o juma' de zi intorcandu-se in apa (nici de-o poza n-am catadicsit, eram cam ofticat ca iar nu prinsesem).