Spinning in zona Suraia , Vrancea .
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
grama v scrie:noi dam la salau prin balastiere mai ales in iarna ,urca din dunare,acum nu am mai fost la baraj dar stiu ca s-aprins salau acolo dar numai dimineata cind se lumina, vali vijelie batea prin zona .am mai prins f bine din barca cind era apa foarte scazuta si nu uzina ci curgea prin porti foarte putin ,acolo chiar in suvoiul care cadea dadeam cu rattlinuri si luam avat ,mreana,salau si somn.cred ca se aduna tot acolo la oxigen ,in scib nu puteai sa lasi nimic pe fundul apei ca se agata in fiare
eeeeeeeeeeeeeee prietene... ale tineretii valuri

dar cum spuneam FUSE FUSE SI SE DUSE

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Nu m-am putut abtine si am fost azi pe Ciuslea .
Am ajuns dupa amiaza pe la 5 . Din ce am aflat a fost ceva activitate de avat . O lanseta rupta ,unul cica in jur de 6kg . Si binenteles nelipsitele mrene .
Eu am luat o mrena la shad si un bibanoi la Kastmaster , dadeam la avat .
Salau deloc, nici unul , nici macar din aia mici de intretinere . Pe la 7,30 au scazut apa si am inceput sa pierd in agataturi asa ca am renuntat si am plecat .
Am ajuns dupa amiaza pe la 5 . Din ce am aflat a fost ceva activitate de avat . O lanseta rupta ,unul cica in jur de 6kg . Si binenteles nelipsitele mrene .
Eu am luat o mrena la shad si un bibanoi la Kastmaster , dadeam la avat .
Salau deloc, nici unul , nici macar din aia mici de intretinere . Pe la 7,30 au scazut apa si am inceput sa pierd in agataturi asa ca am renuntat si am plecat .