Stie cineva asa ceva? Am sa fiu plecat la Roma pentru 3 saptamani si ma gandesc daca are sens sa imi iau si vreo lanseta cu mine... Daca cineva a pescuit in zona i-as fi recunoscator daca m-ar ajuta cu niste sfaturi.
Multumesc
Spinning in zona...Roma
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
am pescuit anul trecut langa roma, in canalele de irigatie...ceva monstri tot atacau carasul, cu zgomote puternice...nu stiu ce erau, ca nu eram echipat...rapitori sigur, dar nu stiu ce specie...unii ziceau de stiuci, dar sigur nu sunt...dar canalele se golesc in octombrie...pacat...dar la privati sunt stiuci, pastravi si salai destui...de la 2 euro ora in sus...dar daca gasesti niste romani mai vechi pe acolo esti scos din...t
Re: Spinning in zona...Roma
Sincer sa fiu eu am pescuit in zona Torino (pe Tanaro si Poo) insotit de doi prieteni (aveau permis ) si nu m-a intrebat nimeni nimic!Inclusiv noaptea! Se pare insa ca daca ai ghinion si da vreun control de tine ... te invarti de 1500 de euroi.Oricum italienii sunt mai turbati cu pescuitul ca noi asa ca mare lucru sa nu te indrume cineva de acolo...si mai e cave ...in Roma sunt multi clujenidr.pike scrie:Stie cineva asa ceva? Am sa fiu plecat la Roma pentru 3 saptamani si ma gandesc daca are sens sa imi iau si vreo lanseta cu mine... Daca cineva a pescuit in zona i-as fi recunoscator daca m-ar ajuta cu niste sfaturi.
Multumesc

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.