Spinning in Cazane
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am sa reiau topicul si am sa fiu mai clar. Putin respect nu mai fiti carcotasi.
Nu ia nimeni nimanui banii din buzunare. Am observat ca sunt muti cunoscatori ai zonei, probabil au fost acolo, s-au cazat, au iesit cu barcile si cunosc costurile.La Doru (PUI DE URS) iei barca si pleci cu ea.Dar oare toti sunt prietenii lui Doru? Ca sa iei barca si sa pleci, ai avizul Pol. de Fr. pentru agrement?(daca nu se sanctioneaza). Poate pare mult un pret minim de 50 ron asa cum am spus dar in nici un caz nu se ajunge la costurile afisate mai sus de un partener de discutii si poate si de pescuit.
Revin!
Nu ia nimeni nimanui banii din buzunare. Am observat ca sunt muti cunoscatori ai zonei, probabil au fost acolo, s-au cazat, au iesit cu barcile si cunosc costurile.La Doru (PUI DE URS) iei barca si pleci cu ea.Dar oare toti sunt prietenii lui Doru? Ca sa iei barca si sa pleci, ai avizul Pol. de Fr. pentru agrement?(daca nu se sanctioneaza). Poate pare mult un pret minim de 50 ron asa cum am spus dar in nici un caz nu se ajunge la costurile afisate mai sus de un partener de discutii si poate si de pescuit.
Revin!
Imi pare rau ca am fost rau inteles, dar eu chiar eram interesat de iesiri in zona si imi place sa stiu cat mai multe amanunte cand ma aventurez. Si in Delta cand plec imi place sa stiu tot pana in cel mai mic detaliu pt ca sa nu apara discutii ulterioare. Si mie sincer imi pare scump sa dai 600 lei/ persoana pt o iesire de 2 zile pt cazare si barca , dar daca sunt clienti inseamna ca pt unii nu e mult.
Intrebare, daca as avea motor si as veni cu el in masina nu se poate inchiria doar barca?!
Intrebare, daca as avea motor si as veni cu el in masina nu se poate inchiria doar barca?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nu poti pleca cu barca fara sa ai un minim de 15 - 20 l benzina care cu siguranta intr-o zi se consuma. Apoi in aceasta perioada nu poti sta mai mult de 6 - 7 ore pe balta.Calculele sunt simple.
Referitor la motor p.p. eu nu inchiriez barci, barcile in speta au motoarele lor si la aceasta activitate ve-ti fi insotiti.
Referitor la motor p.p. eu nu inchiriez barci, barcile in speta au motoarele lor si la aceasta activitate ve-ti fi insotiti.
Ok, merci. O sa vorbesc cu cetiva amici si poate daca ne strangem mai multi si impartim cheltuielile iese mai lesne, pe ceata asta sti cum e te uiti la fiecare leu.adriandns scrie:Nu poti pleca cu barca fara sa ai un minim de 15 - 20 l benzina care cu siguranta intr-o zi se consuma. Apoi in aceasta perioada nu poti sta mai mult de 6 - 7 ore pe balta.Calculele sunt simple.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- storm fish
- veteran
Colegule,eu zic ca turism cu pescarii sortivi se va face atunci cand in acea zona va fi si peste.adriandns scrie:Am sa reiau topicul si am sa fiu mai clar. Putin respect nu mai fiti carcotasi.
Revin!
Axeaza=te in continuare tot pe turistii de week,aia care merg sa faca foto cu stancile si pesterile din zona.
La Doru iei o barca, platesti o camera....te plimbi prin Cazane....faci foto si dai si 2-3 maini la salau=150lei/zi(fara benzina)...Tu ce oferi in plus?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....