contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
gripone
- junior

Sa traiasca forumistii care "pierd"vremea pe net in loc sa fie in natura!

(si eu ma incadrez aici

)
In 12 ani de cand sunt in Cluj, n-am vazut pe nimeni sa dea la spin pe Somes in zona Clujului, doar niste unditari ce dau la slana la scobar si bineinteles pescarusii.....
Sa banuiesc ca nu sunt amatori sau nu sunt cleni, pentru care sa merite drillul?
Nu de alta, dar dupa o zi de munca in timpul saptamanii, o iesire de un ceas-doua-trei...ar fi binevenita....
Multumeeesc!
-
Shoboo
- junior

Salut!
Am iesit eu in octombrie de vreo doua ori, cand era Somesul ceva mai crescut in zona Garibaldi si in zona podului albastru din Grigorescu. Am iesit mai mult sa testez niste scule noi. Doua partide de cate 2-3 ore fiecare, am avut un singur atac si atat.

Nu stiu ce sa zic de Somesul nostru. Am remarcat ca si zona buna de clean, portiunea de rau ce se afla mai sus de cascada aia de la podul de pe Horea, de vreo 300 de metri lungime, cu apa destul de adanca, pana se ajunge la zona cu pietris de dupa podul de pe Dragalina. Arata super tare zona, dar este o singura problema, nu am reusit sa ginesc nicio cale de acces pe mal, mal destul de generos ca spatiu, deoarece trebuie coborat de la gardul de pe trotuar pana jos si nu am vazut nicio scara, nimic.

E o zona care merita incercata.
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."
-
serbanhbk!!
- veteran

in zona satului Iclod am vazut ceva locuri interesante dar nu am pescuit niciodata...
-
Shoboo
- junior

In zona aia chiar sunt multe locuri bune.

Nu iti ia mai mult de 5 minute de plimbat pe malul Somesului pana sa gasesti un loc fain. Merita incercat. Am pescuit de cateva ori vara asta acolo. Densitate destul de buna de clean, nu am vazut exemplare foarte mari, cea mai mare captura in zona aia a avut in jur de 700 de grame.
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."
-
gripone
- junior

revin cu o intrebare:
ieri am fost in Floresti mai sus de baraj...asa in plimbare ...si imi pun intrebarea : A pescuit careva pe acolo la spin?? apa era bestiala...
-
ULK
- veteran

Acum multi ani....dar peste(clean) putin si mic....de atunci ma gandesc ca nu s-a schimbat in bine...Dar cine stie. Locurile arata superb...cand mergi prima data, deja si vezi cu ochii mintii, clenii babani ce o sa prinzi...dar...din pacate Somesul de mai sus de oras nu prea mai da capturi.
Anul trecut am mai incercat doar sub baraj, la turbine...tot nimic.
Am vazut doar cateva atacuri violente..probabil avat....dar ignorau orice naluca.
-
buntaro
- senior

probabil erau niste scobari mari care sareau avat nici gand in zona Clujului,gasesti de la Dej in jos,cleni poti prinde si in Cluj si in zona Florestiului ,ce am prins eu nu a depasit juma de kg,este destul de mult clean chiar in oras dar ponderea o detine Leuciscus Leuciscus,adica cleanul pitic,oricum te pti distra fain in lipsa de altceva(daca zeul pescuitului e cu tine si prinzi nivel bun si culoare nu prea ciocolatie),si inca ceva ,zona Garibaldi e cea mai seaca din cluj pentru pescuitul la clean.