Spinning balta Socodor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Spinning balta Socodor
Salut!As dori va rog sa imi spuneti cei care ati fost recent( anul 2014) la Socodor la spinning la stiuca daca se prinde ceva,cam care sunt dimensiunile...exista si stiuca mare?Si salau se prinde pe jiguri sau nu prea are rost sa pierd vremea?Va multumesc anticipat:)
Re: Spinning balta Socodor
Tinere ..nici o data nu perzi vremea la pescuit 

Cica au fost cativa amici si nu au luat mare lucru. Multe plute, pescari la fix pe fiecare gaura de stuf si cam atat. Poate e prea devreme.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Ce sa prinzi pe o incinta cu plata unde toata lumea pescuieste stiuca cu de la 10 lansete in sus, si duc acasa tot ce prind??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Am fost duminica...nu recomand decât celor cu nervii tari. Atmosfera tipic mioritica.
...ca sa fie totul perfect am luat in picioare si 4 rahati de culoare rosie, cu mult paprika.
...ca sa fie totul perfect am luat in picioare si 4 rahati de culoare rosie, cu mult paprika.

WSB CLUB
WSB CLUB

Are you worried about 700-301 exam questions - pass4-sure.net exam Smith College and a+ certification practice test? Check out our latest resources for ISEB and University of Toronto questions for practice with definite guarantee of Facebook
Sau mult prea tarziu ? 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
CLAR prea tarziu...pana acum 2-3 ani se prindea stiuca foarte bine(orcine avea o oscilanta prindea) si exemplare frumoase,eu nu ma pot lauda cu stiuci mai mari de 5kg(dar am vazut cateva mult mai mari prinse de altii),insa au fost zile cand prinde-am si 4-5 buc de dimensiunea asta pe langa multe altele pana in 2kg si sa nu uitam bibanul,mama ce bibanoci
in ultima perioada merg cam de 3 ori pe an cand are loc o anumita "miscare" si atunci da,merge extraordinar,in special bibanul(peste care-l vizez eu la acele iesiri)dar si stiuca...
in ultima perioada merg cam de 3 ori pe an cand are loc o anumita "miscare" si atunci da,merge extraordinar,in special bibanul(peste care-l vizez eu la acele iesiri)dar si stiuca...
Anul asta au improspatat bazinul, sau urmeaza sa o faca?!
WSB CLUB
WSB CLUB