Spining Suceava
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Spining Suceava
Din cate stiu eu, da. Eu am fost doar de vreo 3 4 ori, de fiecare data de pe mal, de fiecare data..nimic. Cei care erau in barca aveau ceva mai multa activitate (marlite, bibani). Dar nu stiu pe vremea asta daca e de barca..sau macar de copca.
-
- utilizator nou
Inca putin pana se topeste si vine primavara
chiar de nu prind nimic, mancar fac baie la gume si voblere 

cam greu se topeste la noi zapada. apoi imediat urmeaza prohibitia la stiuca. si cand se incalzeste mai bine, apar baietii si impaduresc malurile cu zeci de lansete la fund si "scobaristii" plasati din metru in metru.
pe unde sa mai arunci/recuperezi naluca?
pe unde sa mai arunci/recuperezi naluca?

vizavi de de ceea ce s-a intamplat mai ales anul trecut pe apele din judet, am solicitat pozitia oficiala a IJP Suceava si a Jandarmeriei Suceava. astazi am primit raspunsul oficial IJP, pe care il puteti citi aici
acelasi lucru nu era valabil si anul trecut (dreptul de a pescui in baza unui permis eliberat de ANPA)? si totusi...
intre timp am primit si pozitia oficiala a Jandarmeriei, iar lucrurile sunt cat se poate de clare, consider (cel putin) eu.
Inafară de sediul din Itcani se mai vizeaza undeva permisele?
la Sport Turism in centru se mai putea, dar cineva zicea pe alt forum ca a intampinat ceva probleme acolo. se poate incerca.storm scrie:Inafară de sediul din Itcani se mai vizeaza undeva permisele?
fratilor, imi vine sa-mi iau talpasita din zona!!!
cand vad cat e zapada la Suceava si ce temperaturi sunt in restul tarii, crap de ciuda
mama masii de pescuit

cand vad cat e zapada la Suceava si ce temperaturi sunt in restul tarii, crap de ciuda

mama masii de pescuit