Somesul Mare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Somesul Mare
ati auzit ceva povesti cu dintosi luati de pe Somesul Mare, sunt si eu curios daca se merita o iesire pe somesul mare, si daca tot stiti ceva spuneti'mi si mie ce pesti sunt pe accolo (daca sunt) si la ce merita incercat
Eu pescuiesc pe somesul mare in zona dej-glod, anul acesta nu am prea fost dar nici nu s-a prins mai nimic.Pescari din zona spun ca acest an a fost cel mai slab de cand se stiu ei, nu mai este peste aproape deloc de cand a trecut viitura de la Tarlisua, nici puiet nu se mai vede la marginea apei(altadata era plin).
In principiu salau trebuie sa fie mai ales in jos, acum cativa ani era foarte mult salau si in zona dejului s-a prins enorm, acum........
Om trai si om vom vedea ce se va intampla anul acesta, poate au auzit si ei de integrare si urca si spre noi
Fir intins!!
In principiu salau trebuie sa fie mai ales in jos, acum cativa ani era foarte mult salau si in zona dejului s-a prins enorm, acum........

Om trai si om vom vedea ce se va intampla anul acesta, poate au auzit si ei de integrare si urca si spre noi

Fir intins!!